Vil Googles neste generasjons piksler feste alt med Dragon 835?

V

Google skapte det største problemet i 2016. Google har begynt å ta en aktiv del i maskinvareindustrien. Kjernen i saken var Google Pixel. Selvfølgelig produserte Google ikke direkte fra maskinvareproduksjonslinjen, men det var en smarttelefon som Google laget i hele prosessen. Til tross for at den var den første smarttelefonen, var salgsvolumet enormt. I denne kontroversen er det usannsynlig at Googles maskinvareindustri stopper. Jeg tror at sentrum for maskinvareprodukter i år vil være Google Pixel 2. Introduksjonen var lang. La oss se på hvordan Pixel 2 vil bli utgitt i fremtiden!

Snap Dragon 835 med alle tre neste generasjons piksler!

Pixel 2, som lanseres i år, forventes å lansere to av de samme produktene. 5.5-tommers pixel XL, 5-tommers pikselprodukt vil bli utgitt. Imidlertid legges ett produkt til på markedet. Det forventes å bli etterfølgeren til Motorola Nexus 6 eller Googles nye nettbrett. Månedsbarnet er kjent som Pixel XLs etterfølger, etterfulgt av 5-tommers piksler, Nexus 6 eller det nye Google-nettbrettet. Alle tre produktene vil være utstyrt med Qualcomm Snapdragon 835.

HTC til Pixel 2 og LG for å samarbeide med LG?

For øyeblikket er Pixel 2 Googles styrende organ, og HTC er ansvarlig for produksjonen. Dette symbiotiske forholdet forventes å forbli i Pixel 2. Google er i ferd med å velge et selskap som skal produsere Pixel 3, som vil bli produsert i 2018. LG, HTC, TCL, cool pad, og forventes å bli lansert i 2018 å konkurrere om å vinne produksjonen av Pixel 3 er kjent for å konkurrere. Av disse er LG den mest innflytelsesrike. LG ser ut til å være fordelaktig fordi den tidligere har produsert Nexus -serien. Nexus 4 i 2012, Nexus 5 i 2013 og Nexus 5X i 2015 er designet av Google, og LG og Google har allerede samarbeidet. I tillegg til dette investerte Google 1 billion KRW i LG Display. Det sies at det investerte i en stabil forsyning av OLED -panel som skal installeres i piksel 3. Fra dette perspektivet ser det ut til at LG vil bygge på Pixel 3.

Hvorfor blir LG Googles partner?

De eksisterende pikslene ble levert av Samsung Display og HTC var ansvarlig for produksjonen. Den globale etterspørselen etter pixeltelefoner er 5 millioner enheter. Vi forventer mer salg enn Pixel 2 -salg. Pixel 2, som forventer mer salg, har ikke klart å motta OLED fra Samsung. Dette er fordi Apple allerede har inngått et samarbeid med Samsung for å øke OLED -skjermen. Derfor ser det ut til at Google har en strategi om å investere 1 billion KRW i LG Display for å gi en stabil forsyning av OLED -paneler. Avslutningsvis fremstår LG som en partner for Google fordi det er et selskap som kan levere OLED, unntatt Samsung, og kan produsere smarttelefoner, så det ser ut til at Google jobber med LG.

Pixel 2 HTC -produksjon, planlagt utgivelse i september

Dessverre, innen 2017, må du se Google Pixels laget av HTC. HTCs offisielle utgivelsesdato for Pixel 2 er planlagt til midten av september. Pixel 2, avduket for øyeblikket, har ikke mye omtale av enhetsfeil og bør ikke forårsake problemer. Pixel 2, en referansesmarttelefon laget av Google, har fordelen av å kunne se de nyeste operativsystemene raskest, men jeg tror at hvis forbrukerne fortsetter å lide av mindre feil som piksler, kan forbrukerne bli distrahert.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta