Utvalgte tekstutdrag, en omfattende veiledning fra Google

U

Nok en gang er Google klar med sine fullstendige forklaringer om de fremhevede utdragene. Noen ganger når brukere gjør et søk, vil de finne at det er en beskrivende boks øverst i Googles resultater som forklarer søket. Denne boksen er en “utvalgt utdrag”. I dette innlegget vil du forhåpentligvis få fullstendige detaljer om hvilke tekstutdrag (rike svar) og også om en ny serie som går bak kulissene om hvordan Google Søk fungerer på utdrag.

Googles fremhevede arbeid og variantene viser noen av utfordringene Google står overfor med disse tekstutdragene. Disse direkte svarene er Googles en av de mest omfattende forklaringene til nå. Utvalgte utdrag er kort sagt de raske svarene du ser øverst i Googles søkemotorresultater, som vanligvis vises som svar på enkelte søk.

For å illustrere emnet ytterligere, forklarte Google også at hva rike svar er og hvilke ulike brukergrensesnitt og behandlinger brukere kan få fra disse innholdsrike direkte svarene fra Google henger sammen med desktop, mobil og stemmesøk etter resultater. I tillegg til dette er rike svar viktige for mobilsøk og med stemmeaktiverte digitale assistenter.

Med disse oppdateringene illustrerer Google også disse vanlige oppføringene som svar på søk sammen med fremhevede tekstutdrag, fordi disse ikke er ment som et enkelt grunnlag for informasjon. Disse utdragene er en del av et generelt sett med resultater vi tilbyr, og gir folk informasjon fra et bredt utvalg av kilder,” la Google til. Disse rike utdragene i søk hjelper imidlertid personer lettere å finne hva de leter etter, både fra skildring og når de trykker på lenken for å undersøke selve siden. Det er spesielt nyttig for de som er på mobil og talesøk.

Finn ut mer om utdrag

Det ble raskt klart at SEO-rike svar leder trafikk til nettstedet. Dette er grunnen SEO-eksperter dele tips om hvordan du kan øke sjansene for å bli det fordi de vet at verdien av å bli omtalt i dette betyr er en trafikkforsterkende sjåfør.

Selvfølgelig er disse ikke ment som et enkelt grunnlag for informasjon. De er brøkdelen av et samlet sett av resultater vi tilbyr, og gir personer informasjon fra et bredt utvalg av kilder.

Med tiden innrømmer Google at det er mye arbeid som trenger mye forbedring, så teknologigiganten har mye mer arbeid å gjøre og vil fortsette å forbedre disse resultatene over tid. For eksempel, folk som søker etter “er hunder gode kjæledyr” får den lignende utdraget som “vår hunds dårlige kjæledyr” siden individer får samme informasjon: Spørsmålet her oppstår er at hvordan vurderer reptiler seg som kjæledyr? Resultatene av de fremhevede tekstutdragene kan imidlertid motsi hverandre.

Kort oppsummert kan vi si at fremhevede utdrag på ingen måte vil være helt perfekte, akkurat som søkeresultater generelt aldri vil være helt riktige.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta