Tjen dollar med Google AdSense

T

Hvis du vil øke bedriftens inntjening, men du ikke vil være for presset til å håndtere en ny virksomhet som går inn i en ny bransje, er det et godt alternativ å prøve Google AdSense.

Google AdSense er en samling lenker som kan legges ut på forskjellige sider av nettstedet ditt. Det tilbyr forskjellige produkter og tjenester som online spill, internettprodukter og mer. Når noen besøker nettstedet ditt og klikker på annonsen, tjener du noen dollar på det.

Du må være oppmerksom på at nettstedet ditt må ha en anstendig siderangering før du går til Google AdSense. Økt trafikk vil hjelpe deg med å ha større sjanser i denne strategien, spesielt hvis annonsen appellerer til besøkende på nettstedet ditt.

Passiv inntekt er det som de fleste nettstedseiere liker, spesielt at det aldri vil være nødvendig å investere noen dollar. Google AdSense begynner å skyte i været bare hvis du vet hvordan du gjør det bra. Dessverre er det kanskje ikke svaret på dine bønner, spesielt hvis du vil bli millionær gjennom nettstedet ditt. Det kan være mulig å tjene mye bare hvis du vil kjøre for mye. For å gjøre det troverdig, og hvis du vil være i stand til å gjøre det bra med dette aspektet, må du jobbe med forskjellige internettmarkedsføringsstrategier. Her er noen gratis strategier du kan se på:

1. Skriv artikler på forskjellige Web 2.0 -steder.

2. Bruk litt tid på å blogge og kommentere forum som er på samme nisje som din.

3. Partnerblogg. Søk etter en blogger som vil være interessert i å nevne nettstedet ditt.

4. Videomarkedsføring ved bruk av ulike plattformer som sosiale medier og YouTube.

5. Sosiale medier markedsføring. Dette er gratis nettsteder og er mye brukt av mange individer. På grunn av det kan det brukes til markedsføring av nettstedet ditt. Folk som er interessert i din valgte nisje, vil definitivt klikke på nettstedet ditt.

Hva bør ikke gjøres

Google er veldig streng når det gjelder Google AdSense. Du må sørge for at du følger disse retningslinjene:

1. Du har ikke lov til å klikke på din egen annonse.

2. Du må ikke be folk om å klikke på annonsen. Noe som “Hei, kan du gjøre meg en tjeneste? Jeg må at du klikker på denne lenken: bla … bla … bla …”

3. Vær forsiktig når du plasserer annonsene dine. Noen nettstedseiere plasserer denne annonsen i områder der folk kan klikke dem ved et uhell. Ikke gjør det.

4. Markedsfør nettstedet ditt godt. Hvis du vil spørre et selskap, må du sørge for at de vil følge Googles retningslinjer for riktig markedsføring.

5. Benytt deg av Google Analytics.

6. Annonser kan ikke plasseres på nettsteder som er forbudt av Google, for eksempel pornosider.

7. Ikke manipuler kodene fra Google.

8. Unngå popup-vinduer som ikke har relevans for din nisje.

9. Respekter Googles varemerker.

10. Vær lydhør når Google trenger å kontakte deg, i tilfelle Google AdSense opplever et problem.

Når du endelig har sikret vanlige besøkende, vil flere mennesker kunne se Google AdSense du prøver å jobbe med. Du trenger ikke å bruke mange dollar for at du skal kunne øke trafikken på nettstedet ditt. Og i utgangspunktet, hvis du bare vil stole på Google AdSense, bør det aldri være et alternativ å bruke penger på internettmarkedsføringsstrategier.

Men hvis det vil tjene som en ekstra opptjening bortsett fra din online virksomhet, bør dette ikke settes til side. Pengene du tjener på er fortsatt greie nok, og det krever ingen investering. Lykke til med Google AdSense.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta