Tips om bruk av Google søkeordverktøy

T

Vellykket markedsføring på nettet er avhengig av søkeordforskning. Selv om det ikke er vanskelig å etterforske søkeord, er det et område som vil hjelpe deg å øke trafikken din på nettet. Å bli dyktig på søkeordforskning krever praksis og mye prøving og feiling, men etter hvert som du fortsetter å forske, blir du mer og mer dyktig på å finne søkeordene søkemotorene leter etter og dermed øke trafikken.

Når du begynner å gjøre søkeordundersøkelser, er det beste verktøyet du kan bruke, Google søkeordverktøy. Dette er et gratis verktøy og er tilgjengelig for alle, men for å få maksimal nytte av å logge på Google, er dette enkelt å gjøre hvis du har en Gmail -konto eller en annen Google -tjenestekonto. Forskjellen på å logge på søkeordverktøyet eller ikke er med en Google -konto når du søker etter et søkeord, får du opptil 800 søkeordideer i stedet for bare noen få.

Når du har logget inn, starter du med å skrive inn søkeordet eller uttrykket ditt, for eksempel å tjene penger på nettet. Deretter ruller du ned på venstre side av siden til der det står Match -typer. Nå avhengig av hva du gjør hvis du må velge mellom bred, eksakt eller setning. La oss si at du ønsker å målrette mot et bestemt uttrykk som skal brukes i en PPC -annonse på Google eller Microsoft/Bing. Klikk deretter på boksen ved siden av “setning” og gå til neste trinn. Jeg vil bruke fase for dette eksemplet.

Det neste trinnet er å gå til området som sier avanserte alternativer og filtre, og avhengig av om du vil søke etter søkeord for bare amerikanske søk eller alle land eller et annet bestemt land eller språk, klikker du på den aktuelle boksen og velger mitt eksempel jeg vil bruke alle land og engelsk.

Klikk deretter søk. Du får to forskjellige alternativer, det ene er søkeord og det andre er annonsegruppeideer som du kan bruke til å sette sammen forskjellige annonsegrupper for bloggene dine, PPC eller SEO -annonsering. La oss bruke de faktiske søkeordene som ble funnet. I vårt eksempel på Tjen penger på nettet gir verktøyet 800 forskjellige søkeord relatert til setningen. Du velger deretter søkeordene du ønsker å bruke for bloggen din eller annonsering som vil få deg til å søke av de mange søkemotorene.

En ting du kan se på er antall globale månedlige søk eller lokale månedlige søk. Hvis du ønsker å bli rangert globalt, så se på de globale månedlige søkene. Her er et lite tips hvis du vil at annonsen eller artikkelen eller blogginnlegget ditt skal rangere høyt på si Google for en bestemt søkeordfase, se på antall søk etter et bestemt søkeord og se etter skjulte perler som er søkt, si 1000 til 3000 ganger og eksperimentere med å bruke dem som konkurransen vil være mindre, og sjansene for å bli plassert på den første siden av Google for det søket vil være større.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta