Sync 3 støtter nå Apple CarPlay

S

Ford støtter nå SYNC 3 med programvareoppdateringer for å støtte Apple CarPlay og Android Auto ™ for kjøretøyer fra 2016 og 2017.

Kunder kan nå oppdatere ved å laste ned programvaren til en USB-stasjon, besøke et forhandler eller med en trådløs Wi-Fi-tilkobling. Dette er Fords første programvareoppdatering via Wi-Fi. Det tilbyr et praktisk og automatisert alternativ til eksisterende oppgraderingsmetoder

Kunder med Ford-kjøretøyer fra 2016 kan oppdatere til den nye SYNC 3 versjon 2.2 for å få denne støtten for Android Auto og Apple CarPlay.

“SYNC 3 -programvareplattformen vår var designet for å være enkel å oppdatere, slik at vi kan få våre kunder de nyeste og beste funksjonene, funksjonelt og sikkerhetsforbedret,” sa Don Butler, administrerende direktør, Ford Connected Vehicle and Services. “Med oppdateringer over luften kan vi levere nye funksjoner til kunder i bakgrunnen mens de fortsetter å bruke kjøretøyene sine.”

Android Auto

Kompatibel med Android ™ -enheter 5.0 og nyere, gir Android Auto Android -opplevelsen trygt og enkelt i bilen. Den tilbyr Google Maps, Google Play Musikk, telefon, meldinger og tredjepartsapper som er projisert på bilens innebygde skjerm og tilgjengelig via talekontroller. Med et forenklet grensesnitt, store berøringsmål, Google stemmesøk og brukervennlige talekontroller, er Android Auto designet for å minimere distraksjon mens du er på farten.

Android, Android Auto, Google Maps og Google Play er varemerker for Google Inc.

Apple CarPlay

Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 og nyere modeller som kjører iOS 7.1 eller nyere. Apple CarPlay gir iPhone-brukere en intuitiv måte å ringe, bruke stemmestyrt navigasjon, lytte til musikk og sende og motta meldinger. Praktikken gjør at sjåføren kan holde fokus på veien. Brukere kan styre Apple CarPlay via displayet i bilen eller via Siri-talekontroll. Apple CarPlay -støtte krever en USB -hub -oppgradering tilgjengelig fra Ford -forhandlere.

SYNC 3 støtter for tiden Android Auto og Apple CarPlay på alle Ford-biler i 2017, inkludert Fiesta, Focus, Fusion og Mustang, SUVer som Escape, Explorer og Expedition, F-serie lastebiler og Fords elektrifiserte kjøretøyer.

Motta oppdateringer via Wi-Fi

Ford har hatt SYNC-oppgraderinger siden 2009, men dette er første gang selskapet tilbyr en oppdatering via Wi-Fi. I Wi-Fi-aktiverte biler med Automatiske systemoppdateringer slått på i SYNC 3, vil systemet med jevne mellomrom koble seg til en kundes angitte Wi-Fi-nettverk for å se etter oppdateringer. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, laster systemet ned oppdateringen automatisk i bakgrunnen over en periode uten noen kundeinteraksjon. Og SYNC 3 er designet for å utføre oppdateringen så lenge Wi-Fi er tilkoblet før bilen slås av, derfor er det ikke nødvendig å holde kjøretøyet i gang for at oppdateringen skal skje.

Besøk owner.ford.com støtte nettsted og registrer/logg inn for å finne ut mer om disse oppdateringene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta