Slik spiser du deg til innholdet Google liker

S

Følg disse EAT -retningslinjene for å forbedre SEO for nettstedet ditt
Du vet hva de sier – du er hva du spiser.

Selvfølgelig, når folk sier dette, diskuterer de vanligvis kostholdet ditt og hvordan matvalgene påvirker helsen din.

Men hva med helsen til nettstedet ditt?

Det viser seg at hva nettstedet ditt spiser, spiller en stor rolle også!

Jeg snakker selvfølgelig om EAT, en del av Googles nye søkelinjer. Hvis du vil lage innhold som Google liker, MÅ du følge EAT!

EAT står for tre viktige kriterier som Google bruker når du evaluerer nettstedet ditt:

  • Ekspertise
  • Autoritet
  • Troverdighet

Fremover må virksomheter som ønsker å tiltrekke seg mer webtrafikk, vurdere Googles retningslinjer for EAT.

Usikker på hvordan du gjør det? Ikke bekymre deg. Som med alt om SEO, har vi ryggen din.

Fortsett å lese for å forstå disse retningslinjene, pluss hvordan du bruker EAT for å gjøre nettstedet ditt mye bedre.

Forstå Google EAT
EAT er en av beregningene Google kan bruke for å vurdere kvaliteten på et nettsted. La oss bryte ned hva de leter etter eksplisitt i hver kategori.

1. Ekspertise
Du ville ikke be tannlegen din om å skifte olje. Vi vet alle at ekspertise er viktig, og det inkluderer på internett.

Så Google liker også å bestemme ekspertisen til skaperen av et nettsted, for å se om de passer riktig til spørsmålstypene du søker.

Det betyr at Google liker å se bevis på at du virkelig er en ekspert på feltet ditt (og ikke bekymre deg – vi dekker måter å gjøre dette på nedenfor).

2. Myndighet
Myndigheten tar ekspertisen et skritt videre.

Tenk deg at du har laget cupcakes i hemmelighet i 20 år, og du har perfeksjonert oppskriften din. Du vil sikkert ha noen ekspertise i cupcake making (heldig du!).

Men hvis ingen noen gang har smakt dine cupcakes, ville du ikke vært en autoritet i cupcake -verdenen. Ingen ville se til deg for råd eller oppskrifter.

Det samme gjelder for nettsteder. Det er flott å ha mye innhold av høy kvalitet på nettstedet ditt. Men Google leter etter måter å avgjøre om andre mennesker faktisk verdi det innholdet.

Til syvende og sist ønsker Google å vise frem nettsteder med anerkjent autoritet på sitt område.

3. Troverdighet
Og som du sikkert allerede har gjettet, er det viktig at Google ser på deg og nettstedet ditt som pålitelig. Det betyr at de vil belønne innhold de mener er ærlig, nøyaktig og sant.

Igjen vil vi dekke hvordan du kan øke din EAT nedenfor.

Men først må du merke at EAT er spesielt viktig for nettsteder som omhandler problemer som helse, økonomi og sikkerhet. Kallenavnet YMML (‘pengene dine og livet ditt’), dette er områder hvor det å tjene de riktige resultatene virkelig betyr noe, med noen ganger liv eller død innsats.

Så Google er mye mer kritisk til YMML -nettsteder enn til andre.

Det er derfor når vi jobber med klienter som Naturopatisk lege Jennifer Bunzenmeyer, vi sørger for at vi følger alle beste praksis til et absolutt ‘T.’

LES: DIN GUIDE TIL SEO TRENDS 2021
Søkemotoroptimalisering er prosessen med å tiltrekke seg organisk (gratis) trafikk fra søkeresultatene i søkemotorer. Du vil at folk som skriver søkeord som er relevante for virksomheten din i søkemotorene, skal se nettstedet ditt med en gang.

Hvis virksomheten din ikke vises høyt oppe i de organiske resultatene, vil potensielle kunder ikke engang vite at du eksisterer, og de vil gå til en konkurrent.

Her er 3 viktige SEO -tips du trenger å vite nå.

Les mer på vår hjemmeside.

Hvorfor er EAT viktig for SEO?
For å forstå hvordan Google SEO fungerer, må du først forstå Googles mål.

Husk (og tro det eller ei), Google har konkurranse. Det er andre søkemotorer der ute.

Så Googles mål er å være den beste søkemotoren som er tilgjengelig, slik at de fortsetter å dominere internettsøk (de er for øyeblikket på 92,18% av alle internettsøk, så tydelig at de gjør noe riktig!).

For å nå dette målet må Google konsekvent vise de beste resultatene for søkeordet noen tilfeldigvis søker etter. De vil sørge for at de viser søkeresultater som svarer på brukerens spørsmål med innhold av høy kvalitet.

Fordi hvis de slutter å gi gode resultater, folk vil slutte å bruke dem.

Og det er det innholdet av høy kvalitet der EAT kommer inn.

Heldigvis for bedriftseiere, passer EAT sammen med det som allerede burde være viktige elementer i merkevaren din.

For å lykkes i ethvert forretningsforetak må du posisjonere deg selv som en pålitelig, autoritær ekspert. Så jo mer du kan lage godt innhold, som både publikummet ditt og Google vil elske, desto bedre vil nettstedet ditt prestere.

Hvordan forbedre nettstedets troverdighet og autoritet
Så hvordan lage innhold som Google liker? Tenk på EAT på nettstedet ditt, og la det informere om innholds-, markedsførings- og merkevarebeslutninger.

For å forbedre EAT -vurderingen din, bør du vurdere følgende tips:

  • Gjør god søkeordundersøkelse for å sikre at du gir akkurat den typen innhold publikummet søker etter
  • Bli en kvalitetsforfatter ved å være aktiv på sosiale medier, ha kontakt med andre påvirkere og skrive gjesteposter på andre nettsteder
  • Sørg for at nettstedet ditt inneholder anmeldelser og attester
  • Sørg for at virksomhetsinformasjonen din er klar og lett å finne og inkluderer din bedriftshistorie, sammen med team -bios og en fantastisk kontaktside
  • Inkluder lenker på nettstedet ditt til andre myndigheter (som vi koblet til dette myndighetsnettstedet tidligere i dette innlegget), og interne lenker som hjelper Google med å forstå strukturen på nettstedet ditt
  • Prøv å sørge for at det ikke er grammatikk, ødelagte lenker eller faktafeil på nettstedet ditt.

Til syvende og sist vil du gjøre det krystallklart hvem du er og hva firmaet ditt handler om – sammen med hvorfor du er det sanne utdraget innen feltet ditt.

Og (hvor mange ganger trenger vi å si det?), Innholdet er fortsatt konge, og vil alltid være konge!

Så en av de beste måtene å sikre at du følger alle disse trinnene, er å sørge for at du regelmessig legger ut kvalitetsinnhold på bloggen din.

Til syvende og sist tar det forskning og arbeid å bygge et godt SEO -nettsted. Å holde deg oppdatert på gode fremgangsmåter for Google er en heltidsjobb.

Det er derfor å ansette en spesialist vil gi deg den beste avkastningen for denne viktige forretningsinvesteringen.

Ikke forvent å bli en suksess over natten, men ved å jobbe med et digitalt markedsføringsbyrå som oss, kan du bidra til at du konsekvent legger ut innhold som Google vil favorisere.

Til din virksomhets suksess,

Susan

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta