Slik lykkes du med å annonsere for bedriften din ved å bruke Google AdWords – Betal per klikk – PPC

S

Nøkkelen til vellykket markedsføring er kunnskap, utholdenhet og å nå ut til folk for å skape verdi og for å maksimere deres opplevelse. Jeg vil gjerne dele litt informasjon om mestring av Google AdWords med deg. Med kostnaden per klikk eller (CPC) på vei opp, er det viktig å innse at i en Google AdWords-kampanje kan det hende du ser en positiv avkastning på investeringen med en gang. Å skape verdi er nøkkelen til dagens markedsførere, og du må kanskje vente til kunder som har registrert seg for ditt elektroniske nyhetsbrev eller e-postabonnement kommer gjennom.

Google AdWords er det mest kjente betalings-per-klikk-systemet for nettannonsering (PPC). Det lar bedrifter eller enhver annonsør komme rett til poenget, og få det du betaler for. Google AdWords bringer søket tilbake til kunden. I stedet for å stappe irriterende popup-annonser, spam-e-poster eller bannerannonser inn i brukerens ansikter, søker folk etter det de vil bruke søkemotorer. Yahoo Search Marketing tidligere kalt Omniture er et annet PPC-system der annonsører kan betale for klikk. Google AdWords lar brukeren sette opp et hierarki i sin annonseringsstruktur.

Kampanjene er underorganisert i grupper, og du kan gjøre dem enda mindre i søkeordgrupper for bedre å kunne spore kostnad per kjøp (CPA) og avkastning (ROI). Kostnad per kjøp beregnes ganske enkelt ved å dele den totale kostnaden brukt på konverteringene (suksess med det du selger). Avkastning på investeringen, som er et annet økonomisk begrep som brukes i markedsføring, er ganske enkelt totale inntekter delt på totalkostnad. Maksimering av avkastningen for din Google AdWords-markedsføringskampanje kan være en vanskelig oppgave, spesielt for nybegynnere. Mange nye annonsører tror at du må bruke massevis av penger for å komme på førsteplass i Google AdWords-rotasjonen (dette er rekkefølgen annonsene vises når en bruker søker etter søkeordene dine).

Det er ti plasser på annonserotasjonen for den første siden. Dette betyr at du vil ønske å være innenfor de ti beste plasseringene for å få god søkemotorsynlighet. Intuitivt trenger du ikke å være på førsteplass, som vanligvis er overbetalt i en Google AdWords-budkrig. Det er nok å være på en av de ti beste plassene. Med Google AdWords angir du et høyeste budbeløp du er villig til å betale. Hvis du betaler minimum, kan det hende du blir overbudt for mye og har en lav klikkrate. Klikkprosenten beregnes av totalt antall visninger delt på totalt antall klikk.

Å øke budet eller optimalisere søkeordgruppene (bruk Google AdWords-søkeordverktøyet eller Wordtracker-søkeordverktøyet) vil bidra til å få opp klikkraten og annonseplasseringen. Med den riktige strategien kan du bli en vellykket Google AdWords-annonsør og skape en verdifull opplevelse for kundene samtidig som du får en fortjeneste for bedriften din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta