Slik gjør du krav på og bekrefter oppføringen din for Google Min bedrift

S

La oss innse det, hvis virksomheten din ikke er på Google, eksisterer du ikke. Visste du at godt over 90% av all søkemotortrafikk er Google? I dag gidder folk ikke å huske mye av noe, og hvorfor skulle de egentlig det? Det er alt på Google. Ekte.

Hvor mange ganger har du søkt etter en bedrift på Google, og til høyre er det en boks med et kart over virksomheten, telefonnummer, åpningstider, bilde og til og med en lenke til nettstedet deres. Det er som om Google ønsker å gi hver bedrift en gratis annonse. Vel, faktisk ønsker Google å gjøre det så enkelt som mulig for brukeren å finne akkurat det de leter etter på 0,000048763 sekunder – så vi kommer alle tilbake.

Trafikk for mobilsøk er opp

Du skjønner, Google vet at de vil forbli nummer én søkemotor så lenge de gjør brukerens opplevelse enkel og sømløs. Visste du at for øyeblikket i 2019 er over 65% av all søketrafikk fra Google mobil? Wow, ikke sant? Hva kan være enklere for en mobil bruker enn “ALL” relevant informasjon “foran og midt”?

Hvordan får jeg en “Google Min bedrift” -oppføring for firmaet mitt?

Ok, nå spør du deg selv: “Hvordan kan jeg sørge for at virksomheten min har en boksoppføring øverst på Google -siden når noen søker i virksomheten min?” Vel, dette er den enkle delen. Faktisk er det så enkelt at du kommer til å spørre deg selv; “hvorfor gjorde jeg ikke dette før?”

La oss ta deg gjennom de enkle trinnene. Men først må du Google bedriftsnavnet ditt på Google Maps og se om det dukker opp. Hvis den vises, er det fordi Google Søkemotor -algoritmene har funnet informasjon fra andre kilder og lagt den der for deg og for kundene dine (brukeren).

Gjør krav på min “Google Min bedrift” -oppføring

Hvis du finner virksomheten din allerede oppført, klikker du på knappen som sier “Gjør krav på denne virksomheten”, og Google -veiledningen tar deg gjennom prosessen. Husk: det er veldig enkelt! Oh, og husk å gjøre krav på virksomheten din før noen andre prøver å gjøre det – et godt insentiv til å gjøre dette ASAP.

Bedriften min er ikke oppført ennå, men jeg vil virkelig

Min gratis “Google Min bedriftsoppføring” nå!

Hvis den ikke er der, må du gå til siden Google Min bedrift og klikke på “Administrer” -knappen, og den tar deg gjennom alle trinnene som trengs. Systemet deres sender deg bekreftelseskode, bare vent til bekreftelseskoden kommer før du starter og følger de helt enkle trinnene – seriøst, en tredje klasse kan gjøre dette, ja og sannsynligvis bedre enn noen av oss?

Når du har oppføringen din, vil du også ha en bedriftsprofilside når du logger deg på. Bare rediger informasjonen du vil at skal vises på Google når folk søker etter virksomheten din. Du kan tilpasse oppføringen “Google Min bedrift” og legge til:

  • Nettstedslink
  • Telefonnummer
  • Åpningstider
  • Logo og/eller bilder av virksomheten din

Ok, det er det – enkelt? Noen av oss er ikke like smarte som en tredje klasse når det gjelder alt dette høyteknologiske. Så hvis du er som meg, vil du kanskje se en rask YouTube -video om hvordan du gjør krav på og bekrefter “Google Min bedrift” -oppføringen først.

Deretter kan du følge de enkle instruksjonene ovenfor, og klikke deg rundt til du finner ut av det. Seriøst – dette er veldig enkelt. Og du må elske prisen! Lurer du på hvorfor GRATIS er et ord på 4 bokstaver? Det er det eneste med denne oppføringen “Google Min bedrift” som ikke tjener øre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta