Skyet eplejuice: Det sunnere valget

S

Utseende er ikke alt, og dette gjelder eplejuice også! Bare fordi klar kan være “penere”, betyr ikke det at det er bedre for deg.

La oss se på fakta.

Eplejuice er åpenbart laget av epler. Det er en no-brainer. Men det som er viktig er hvordan det er produsert som gjør en forskjell i helsefordelene.

Epler er fulle av antioksidanter og vitamin C. Trikset er å bruke en prosess i juiceproduksjon som vil bevare disse ernæringsmessige fordelene.

Eplejuice kommer fra knusing eller pressing av epler. Deretter filtreres den for å fjerne pektinet og andre faste stoffer. Når det er gjort, blir det vanligvis pasteurisert. Mens dette kan få juicen til å se mer tiltalende ut, reduserer det faktisk verdien av helsefordelene markant.

Uklar eller uklar eplejuice inneholder så mye som fire ganger så mange polyfenoler som sin klare konkurrent. Hva er polyfenoler spør du kanskje? Polyfenoler er en spesiell type antioksidanter som kommer fra visse matvarer.

Hvis du ikke har bodd i en hule, vet du sannsynligvis at antioksidanter er viktige å ha i kostholdet vårt, da de i betydelig grad bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom og kreft. Dette reiser spørsmålet, hvis de er så fantastiske, hvorfor fjernes de når eplejuice behandles.

Her er noe annet du kanskje ikke er klar over. Eplejuice, den uklare typen, kan hjelpe hvis du lider av forstoppelse! Hvis du lider av forstoppelse, drikk minst 3-4 glass grumsete eplejuice om dagen i noen dager til problemet har gått ned på toalettet!

Hvis du synes det er sta og du har vært forstoppet i flere dager, prøv å blande det med sviskejuice. Så stå på. Det ville være en god idé å gjøre dette når du er hjemme og ikke på kontoret! Hvis du ikke liker sviskejuice, prøv pærejuice i stedet. Du trenger bare å drikke dette to ganger om dagen for resultater.

Når du er i butikken og kjøper eplejuice, husk at penere ikke nødvendigvis betyr sunnere. Riktignok, når juicen er filtrert, har den lengre holdbarhet, noe som kan være attraktivt for forbrukeren, men hvis god helse er målet ditt, bør du vurdere å bruke grumsete for de beste fordelene med eplejuice.

Noen av de mest verdifulle næringsstoffene og fytonæringsstoffene går tapt ved bearbeiding. Jo mindre maten manipuleres, jo bedre er det for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta