Skaff deg et levebrød med Google AdSense

S

Penger har alltid vært drivkraften i ethvert samfunn. Utveksling av penger er det som får verden til å gå rundt og rundt. Penger tar barna til skolen, legger tak over hodet og kjøper klærne på ryggen. Det er menneskelig å alltid bekymre seg for hvor den neste dollaren vil komme fra, eller hvordan du kan finne den ettertraktede kampanjen som vil bringe inn mer penger og dermed gi en bedre livsstil for deg og din familie.

I livet har jeg innsett at jo mer du bekymrer deg for penger, jo mer unnvikende blir det. Ideer kommer når du er i ro for eksempel, visste du at du kan tjene penger på internett bare ved å ha en nettside?

Google har kommet opp med et produkt kalt Google AdSense. Dette programmet lar deg vise Google-annonser på nettstedet ditt og til gjengjeld betaler Google deg. Disse annonsene er vanligvis relatert til innholdet på nettstedet ditt. Hvis for eksempel innholdet på nettstedet ditt er relatert til salg av feriedestinasjoner, kan nettstedet ditt vise annonser som er relatert til feriereiser, f.eks. kofferter, badedrakter, flydestinasjoner, taxi- og bilutleietjenester.

Mange blander sammen Google AdSense og Google AdWords. Google AdWords lar deg annonsere for nettstedet ditt ved å betale per klikk (PPC)-annonsering på Googles søkemotor, mens Google AdSense ganske enkelt viser andres Google AdWords på nettstedet ditt.

Google AdSense er veldig enkelt å vise på nettstedet ditt, Google AdSense vil gi deg en kode du kan sette inn på HTML-nettstedet ditt. Den gode nyheten er at du kan plassere Google AdSense-kodene på hver nettside på nettstedet, og dermed kan du tjene penger på hver side på nettstedet ditt. Hver gang en besøkende på nettstedet ditt klikker på en av annonsene som vises av Google; du tjener en prosentandel av fortjenesten.

Du kan gå inn i Google AdSense-programmet ved å søke om en konto og legge inn nettadressen til nettstedet ditt. Google vil analysere nettstedet ditt for å finne ut om det oppfyller Googles retningslinjer.

Et av de største kravene er at nettsiden skal være original, velutviklet uten ødelagte lenker, og innholdet skal være ferskt og jevnlig oppdatert med autentisk innhold. Du kan bruke Word tracker gratis søkeordverktøy for å søke etter lønnsomme, men underutviklede nisjeområder å skrive på. Disse søkeordene bør ha høy trafikk og lav konkurranse. Det er alltid tilrådelig at du konsentrerer deg om en nisje du brenner for, fordi å utvikle innhold vil være en tur i parken.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta