Reisen til Apple fra sin første iPhone til den nyeste iPhone 7

R

Den tekniske juggernauten Apple er kjent for sine revolusjonerende high-end iPhone-enheter som har styrket smarttelefonmarkedet med sine rike funksjoner og eksentriske funksjonalitet. Siden lanseringen av sin første iPhone i 2007, har selskapet aldri sett seg tilbake og nå, her er det den anerkjente produsenten av premium iPhone-enheter som folk ser ut til å være klare til å selge sin ene nyre for.

Imidlertid er flere produkter utgått, noen er tilgjengelige, og noen er i de hete trendene. Så du står fritt til å kjøpe en Apple-mobil som tiltrekker deg mest og som også kan passe innenfor budsjettet ditt. La oss ta en tur til utviklingen av Apples mobiler og finne ut hvordan Apple har endret seg siden den gang.

Første iPhone:

Den første iPhonen ble pakket ut blant verden i januar 2007 av administrerende direktør Steve Job. Imidlertid ble den nådd på markedet i juni 2007 med sine to lagringsvarianter – 4GB og 8GB som var veldig dyre. Denne enheten vant hjertene på grunn av sin multi-touch-skjerm på 3,5 tommer med et 2 megapikslers kamera. Kameraet er imidlertid bra nok på den tiden, men fikk ikke skryt av brukerne på grunn av den svært dårlige kvaliteten.

iPhone 3G-serien:

Bare et år etter kom selskapet med iPhone 3G som var i stand til å tilby 3G-datatilkobling sammen med flere nye funksjoner til en billigere pris enn forgjengeren. teknologigiganten hadde integrert GPS i smarttelefonen og introduserte den også i 8GB og ny 16GB-variant.

Nok et år og nok en modell med raskere ytelse enn forgjengerne – iPhone 3GS. En raskere iPhone 3.0 OS-drevet smarttelefon ble lansert i 8 GB, 16 GB og 32 GB variant. Dette håndsettet ble rost av brukere og tilskuere for sin kvalitetsbygde og imponerende funksjoner.

iPhone 4-serien:

Juni 2010 ga verden en sjanse til å applaudere for store forbedringer i teknologiæra gjennom sin nye produktlansering. iPhone 4 ble pakket ut med Retina-skjerm og introduserte Face Time-videochat-alternativet også, uten å øke prislappen for 16 GB og 32 GB-variantene. Navnet på iPhone OS har blitt endret med oppgradering, og gjorde at denne enheten kjørte på iPhone-operativsystem 4.

Dette er året da den nye administrerende direktøren Tim Cook tok plassen til Steve Jobs på grunn av sin sykdom. Den nye CE) kom med ny energi og begynte å anstrenge seg for å fremme den nye enheten. Dermed ble iPhone 4S-serien annonsert med dual-core prosessor i tre lagringsmodeller – 16 GB, 32 GB og nye 64 GB.

iPhone 5-serien:

I 2012 hadde teknologien blitt oppgradert, og derfor ble det nødvendig for Apple å gjøre noe godt endringer i sin neste iPhones design og funksjoner. Tim Cook annonserte i september 2012 en raskere og slankere iPhone med en 4-tommers skjerm, uten å gjøre noen endring i prislappen for 16 GB, 32 GB og 64 GB-modeller. Denne telefonen ble veldig snart den største hiten på grunn av dens avanserte funksjoner og elegante konstruksjon.

Året 2013 brakte nye fargetoner sammen med to nye enheter – iPhone 5C og iPhone 5S. Førstnevnte ble introdusert for å gi en mulighet til å oppleve en klassisk smarttelefon til de som er på et budsjett. Mens iPhone 5S var tilgjengelig med raskere 64-bit A7-prosessor og Touch ID. Bevegelsesdataprosessor ble også introdusert i år i iPhone 5C for tilgang til helse- og treningsapper.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus-serien:

I 2014 beholdt teknologigiganten sin nye lanseringsstil ved å igjen introdusere to enheter samme år. iPhone 6 og 6 Plus ble pakket ut, noe som nettopp hadde endret visjonen til mennesker for Apple. Revolusjonerende oppgraderinger i design, funksjoner og funksjoner ble introdusert i år. iPhone 6 og 6 Plus ble lansert med 4,7-tommers og 5,5-tommers skjerm. Buede kanter, A8-prosessor, iPhone-operativsystem 8, NFC, Apple Pay, oppgradert kamera, Face Time-kamera og mange andre svimlende funksjoner ble gitt av den tekniske juggernauten i år for å tvinge verden.

Disse to enhetene har bevist at Apple ikke vil slutte å overraske verden med sine revolusjonerende oppgraderinger. En ny kraftberøringsteknologi kalt 3D Touch gjorde inntreden i disse to enhetene sammen med en forbedret kameramodul, raskere A9-brikke og en ny farge.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus:

Underverkene vil aldri ta slutt! 2016 slo nettopp sokkene av med oppgradert kamera, raskere prosessor, forbedret batterilevetid og et dødelig tilbakeslag (eliminering av hodetelefonkontakt) i den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Hjem-knappen har endret seg, quad-core A10 Fusion-brikken bryter gulvet med sitt raskeste ytelsesresultat, nye farger, en monstrøs lagringsvariant, dobbeltkamera og mange andre avanserte og banebrytende funksjoner er integrert i disse to nye enheter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta