Ranger på 1. plass på Google ved å bruke kraften til private bloggnettverk

R

Et privat bloggnettverk (PBN) er den mest effektive måten å rangere nettstedene dine på i Google, uavhengig av konkurrentene, på 30 dager eller mindre.

Et privat bloggnettverk (PBN) er et nettverk av autoritative nettsteder som brukes til å bygge lenker til dine pengenettsteder med det formål å rangere høyere i Googles søkemotor. En penger nettside er nettsiden du har tenkt på rangering, dvs. den som faktisk tjener penger. Dette kan også referere til en klients nettside.

Kanskje du hører om PBN-er for første gang, eller kanskje vet om dem, men har aldri prøvd dem fordi du har blitt ført til å tro at …

Med PBN Nova vil du ha kraften til å målrette mot enhver nisje, slå ut nettsted etter side og rangere dem på den første siden av Google. Raskt og enkelt.

Tilbakekoblinger er lenker som er rettet mot nettstedet ditt. Også kjent som Inbound Links (IBL’s). Antall tilbakekoblinger er en indikasjon på populariteten eller viktigheten til det nettstedet. Når søkemotorer beregner relevansen til et nettsted for et søkeord, vurderer de antallet inngående koblinger av KVALITET til det nettstedet.

Mitt primære våpen for topprekker har vært private bloggnettverk med autoritetstema. Jeg har bygget disse i årevis. Hvis du ønsker å rangere raskt, og rangere langsiktig – trenger du relevante lenker med høy autoritetstema. Det er ingen bedre kilde for å få tak i denne typen lenker enn å lære å bygge en egen kontroll på riktig måte… Jeg har sett nettsteder gå fra ingensteds til topp 3 – alt fra koblingskraften disse dårlige guttene kan sende. Hvis du ønsker å rangere i 2014 og utover, er private bloggnettverk bygget på riktig måte DEFINITIVT veien å gå.

Offentlige bloggnettverk tok et dykk i 2012/2013 mens private bloggnettverk har overlevd og fortsatt blomstrer.

Citation Flow er en rekke forutsi hvor innflytelsesrik en URL kan være basert på hvor mange nettsteder som linker til den. Trust Flow er et tall som forutsier hvor pålitelig en side er basert på hvordan pålitelige nettsteder har en tendens til å lenke til pålitelige naboer.

Tilbakekoblinger generelt er lenker fra andre nettsteder som peker mot nettstedet ditt. De kan være et annet domene, blogg eller en spesifikk artikkel eller annen form for innhold. Det er to forskjellige typer tilbakekoblinger, nemlig eksterne og interne tilbakekoblinger, der hver type har sin egen betydning og fordeler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta