Hvorfor trenger du et Google Rank Tracking API?

H

Enten du eier et nettsted for SEO -verktøy eller du driver en SEO -virksomhet, vil muligheten til å spore og rapportere Google -rangeringen for sine spesifikke søkeord være en viktig del av tjenesten du tilbyr.

Selvfølgelig kan du alltid gjøre et manuelt Google -søk og deretter bla gjennom resultatene for å finne hvor en klients nettsted er rangert på Google SERP -er, men ingen ønsker å måtte gjøre det, det er her et Google Rank Tracking API kommer i spill.

Hvis du har tilgang til et API for rangering av rangering, kan du bygge inn rangeringsdata for nettsteder og søkeord i dine egne applikasjoner og på nettstedene dine og gi kundene de viktigste resultatindikatorene de trenger. En Google SERP checker API vil også gi deg den innsikten du trenger for å finpusse SEO -kampanjene dine for optimale resultater.

Hvem trenger SEO -data?

Kravet om nøyaktige og oppdaterte SEO -data er praktisk talt ubegrenset. SEO-byråer må overvåke effektiviteten til SEO-kampanjene sine, e-handelsnettsteder må overvåke posisjonen til sine egne produkter og posisjonen til konkurrentens produkter, affiliate marketers må kunne spore posisjonen til nettstedene deres, faktisk alle med en tilstedeværelse på internett vil ønske å vite hvor nettstedene deres er rangert i Google og andre søkemotorer.

Hva er et API?

I dette spesielle scenariet er et API et stykke tredjepartskode som et program eller nettsted kan sende parametere til og motta data fra. Et Google rangeringskontroll -API, for eksempel, tar søkeordene som er angitt på et nettsted og returnerer den nåværende Google -rangeringen for det søkeordet.

Hva gjør et Google Rank Tracking API?

De beste leverandørene av SEO -sporing -APIer vil vanligvis ha en rekke forskjellige APIer som kan brukes programvare og nettsteder. Her er noen av hovedtypene for SEO -sporing -APIer.

Rangsporings -API

Et rangerings-API vil returnere den oppdaterte rangeringen for et bestemt søkeord for et gitt sted.

SERP API

En SERP API vil returnere de beste søkemotorresultatene for et bestemt søkeord

Søkeorddata -API

Et API for søkeorddata vil returnere søkeordstatistikken som du ellers må slå opp manuelt i Google AdWords -planleggeren, for eksempel søkevolumer, gjennomsnittlig kostnad per klikk og treningsstudioet for det søkeordet.

Konkurrent API

En konkurrent -API vil finne alle relevante data om en konkurrentes nettsted, inkludert trafikkmengder, trafikkilder, gjennomsnittlig tid brukt på nettstedet, sidevisninger per økt og avvisningsfrekvenser.

URL Metrics API

En URL -metrics API vil gi viktig statistikk om en URL, for eksempel Domain Authority (DA), Page Authority (PA), Trust Flow (TF) og Citation Flow (CF).

Hvorfor trenger du et Google Rank Tracking API?

Et SEO -sporings -API gir SEO -programvareselskaper og SEO -byråer muligheten til å tilføre verdi til tjenestene sine. De kan bruke funksjonene til et API for å planlegge SEO -kampanjer, tilby merkede rapporteringstjenester til sine kunder, eller bare legge til SEO -datatjenester på nettstedet for å tiltrekke seg flere besøkende.

Å bruke API-er for å levere SEO-data er også veldig kostnadseffektivt. De beste leverandørene av API-er for oppgaver, for eksempel Goggle-sporing, er tilgjengelige for bruk som du kan betale, noe som betyr at det ikke er noen forhåndskostnader og ingen bortkastede abonnementsavgifter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta