Hvordan Googles første mobilindeksering påvirker nettstedet ditt

H

Hvis du vil være sikker på at du holder på SEO-resultatene dine og holder søkemotorrangeringene dine, bør du ta hensyn til de siste oppdateringene til den største søkemotoren; Google. Nedenfor finner du noen få grunner til at Mobile First Indexing kan påvirke siden din.

Problemer med mobilbruk på nettstedet ditt

Hvis nettstedet ditt har problemer med mobilbruk, og det er vanskelig å navigere på nettbrett eller telefoner, vil det skade søkemotorrangeringene dine. du må sørge for at lenkene og knappene ikke er for nær hverandre, og at teksten kan leses på hver skjerm. Sjansen er stor for at – hvis du bruker en eldre mal – vil dette være et problem. Du vil kanskje ha et responsivt tema, men dette er ikke nok.

Mobil hastighetstest

Når du er sikker på at nettstedet ditt gir gode resultater på mobilskjermer, og det gir de besøkende den beste brukeropplevelsen som mulig, er det viktig at du tester hastigheten. De fleste nettsteder, for eksempel Googles sidehastighetskontroll og Pingdom-verktøy, vil fortelle deg om sidehastigheten på stasjonære og mobile enheter. Alt under tre sekunder er bra, men alt over seks sekunder vil ganske enkelt ødelegge søkemotorrangeringene dine.

Google Sidescore

Du må også se på sidens kvalitet og ytelsespoeng. Logg på Google Webmaster Tools-kontoen din og søk etter problemer. Hvis det ikke er noen, kan du fortsatt gjøre forbedringer, spesielt hvis nettstedet ditt lastes sakte. Ta hensyn til opprinnelsen til trafikken. Hvis du har et internasjonalt publikum, er det kanskje bedre å bruke en CDN-tjeneste. CDN står for Content Distribution Network. For eksempel, hvis verten din er lokalisert i Austin, Texas, og alle serverne er der, og trafikken din kommer fra Europa, vil det ta tid før serveren svarer. En CDN-tjeneste kan løse dette problemet.

Slik får du nettstedet ditt oppdatert

Det er viktig at du får nettsiden oppdatert og sjekker lastetiden regelmessig, spesielt etter at du har installert nye plugins eller widgets. Å bytte til et lettere tema er imidlertid et annet alternativ som kan fungere veldig bra. I stedet for å betale tusenvis til en webdesigner for å lage et nytt nettsted, kan du bare legge til plugins for hastighetsoptimalisering eller endre innstillingene manuelt. Å få en ny installasjon vil sannsynligvis løse problemet. Du kan også få en mobil først optimalisert side utviklet av LMNts Marketing.

Nettstedets mobilytelse er viktig. Sørg for at du sjekker rangeringene og sidehastigheten for å holde trafikken flytende.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta