Hvordan Google-oppdateringer påvirker SEO-kampanjen din

H

Google oppdaterer algoritmene sine ganske ofte. Faktisk, hvis vi besøker Googles algoritmeoppdateringshistorikk, er det lett å merke seg at de ruller ut nye oppdateringer flere ganger i måneden, og flere ganger i året. Noen oppdateringer inkluderer enkle endringer i estetikken til søkeresultatsiden, mens andre inkluderer introduksjon av nye rangeringsfaktorer.

Vi vet alle å utføre SEO på en nettside er kontinuerlig arbeid, en rutine. Handlinger som gjøres i dag vil bare reflektere trafikken din langs veien, og det krever tålmodighet og utholdenhet for å fortsette.

Derimot:

Ting utenfor vår kontroll kan skje og ødelegge alt det metodiske og daglige arbeidet vi har gjort for nettstedets SEO: de drastiske endringene i Googles algoritme!

Betyr det at jeg bør endre SEO-strategien min hver gang Google slipper en ny algoritmeoppdatering?

Selv om det er greit å ta hensyn til disse oppdateringene, bør du ikke bekymre deg for å måtte endre hele SEO kampanje.

Google Algorithm-oppdateringer representerer nye rangeringsmuligheter og kriterier som SEO-er bør følge, og derfor er SEO en kontinuerlig strategi.

Så hvorfor oppdaterer Google algoritmene sine så ofte?

Google gir stadig ut algoritmeoppdateringer for å opprettholde sine suverene nettbaserte annonserings- og søketjenester. Flere ting kan gå galt når du driver en virksomhet på nett, noe som får den til å stenge dører uventet.

Når dette skjer med en fysisk butikk, er det lett å se at de offisielt har lagt ned; hvordan kan du imidlertid finne ut om en nettbedrift fortsatt er i drift eller ikke?

Det er der «Bots» kommer inn!

Google har “gjennomsøkende roboter” som går rundt og oppdager og inspiserer nettsteder 24/7. Hvis Googlebots ikke kan komme til nettstedet ditt, vil det aldri bli indeksert. Dette betyr at hvis Google ikke kan se innholdet på nettstedet ditt, vil det heller ikke rangere nettstedet ditt.

Du kan unngå alt dette stresset ved å utføre tekniske SEO-strategier for å sikre at nettstedet ditt er synlig for robotsøkeroboter, lastes inn med høy hastighet og viser en sann representasjon av merkevarebildet ditt.

Når nettstedet ditt er oppdaget, vil bots analysere oppsettet og strukturen til virksomheten din, og indikerer hvordan Google bør evaluere og rangere nettstedet ditt. Ledetråder som brødsmuler, strukturert markering og nettstedskart kan hjelpe robotene gjennom innholdet ditt, peke ut de viktigste sidene og blokkere de Google ikke bør vurdere.

Hvorfor er Google Algoritmeoppdateringer Nødvendig?

Det som gjør Google bedre enn Bing, blant andre søkemotorer, er hastigheten, nøyaktigheten og kvaliteten på innholdet det gir på søkeresultatsiden.

Tenk på det:

Hvis søkeresultatsiden viste lenker til nettsteder som hadde lite å gjøre med det du faktisk søkte etter, eller hvis det tok for lang tid å vise resultatene, ville du ikke prøve en annen tjeneste?

Vi ville!

Når det er sagt, leter Google etter det beste innholdet som er tilgjengelig på nettet, så det er trygt å si at “innhold er konge”! Kvalitetsinnhold må være nyttig, informativt, lesbart og fordøyelig – ikke bare lo.

Den generelle tommelfingerregelen her er:

“jo bedre innhold, jo høyere er sjansene for at det vil rangere på den første siden med søkemotorresultater.”

Velg kvalitet fremfor kvantitet – alltid!

Siden oppstarten har Google kjempet mot juksepraksis for rangmanipulering. Dette inkluderer koblingsskjemaer, koblingsspam, skjulte søkeord og søkeordstopping. Slike praksiser er kjent som “svart-hat SEO” og brukes til å øke nettsiderangeringer.

De fleste vil gjerne vite hvor lang tid det tar en nettside å rangeres på Google, men sannheten er at det ikke er noen forhåndsbestemte tidsfrister for søkemotorer; prøver å omgå prosessen vil bare virke mot deg.

Forstå dette:

“Mer innhold” betyr ikke nødvendigvis “bedre innhold”,

som er grunnen til at Google belønner nettsteder som tilbyr verdi for brukerne, straffer og fjerner svindlere fra søkemotorresultatsidene.

Hva bør jeg gjøre når Google slipper algoritmeoppdateringer?

Til syvende og sist er Google avhengig av et bredt nettverk av tillitsindikatorer som hjelper til med å bestemme de mest pålitelige og pålitelige kildene som er tilgjengelige på nettet.

Foruten kvalitetsinnhold, er en annen hovedtillitsindikator mengden og kvaliteten på lenker som peker tilbake til nettstedet ditt, kjent som tilbakekoblinger.

Den samme regelen nevnt ovenfor gjelder her: velg kvalitet fremfor kvantitet! Du kan alltid finne folk som tilbyr hundrevis og tusenvis av “kvalitets” tilbakekoblinger til nettstedet ditt for svært liten investering, men hvis noen av dem er “søppelposter” og ikke pålitelige, vil Google merke nettstedet ditt som upålitelig, og vil fjerne det fra søket. motorresultatsiden.

Når Google har etablert nettstedet ditt som spam, vil det kreve dobbel, trippel eller firedobbel innsats for å hjelpe den med å komme tilbake.

Kvalitet tilbakekoblinger er direkte assosiert med Domenemyndighet (DA), en beregning beregnet ved å evaluere koblingsrotdomener, totale koblinger og mer som hjelper til med å forutsi hvordan et nettsted vil rangere på søkemotorer, som Google.

For effektiv SEO-strategi er det derfor avgjørende å bygge og administrere lenkeprofilen til et nettsted for å forbedre domeneautoriteten.

For å konkludere

Selv om rangeringer konstant vil svinge, bør ikke posisjonen din på søkemotorens resultatsider endres drastisk hvis du følger disse prinsippene.

Uansett hva du gjør, IKKE få panikk: dårlig konstruerte ideer og handlinger vil påvirke SEO-strategien din negativt; hvis du bruker white-hat SEO-strategier, bare vær tålmodig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta