Hvordan fungerer Google AdSense

H

Google AdSense er en god og lettfattelig måte å tjene penger på nettet. Det er et program som gir deg reklame for å være vert for dem på nettstedet ditt. Og selvfølgelig tjener du penger når en av dine besøkende klikker på disse annonsene. Det er enkelt.

Mengden penger du tjener per klikk avhenger av hvor mye penger hvert selskap tilbyr å betale. For å starte denne prosessen må du først opprette en konto på AdSense og markedsføre dem for domenenavnet ditt. Etter det sjekker de innholdet ditt om et par dager, og hvis de godkjenner nettstedet ditt, sender de deg en bekreftelses -e -post. Du trenger ikke å være bekymret hvis innholdet ditt er logisk og du ikke kopierer andre. Hvis de bekrefter nettstedet ditt, har du absolutt tillatelse til å være vert for annonser på sidene dine.

Videre sender Google deg et “kontrollpanel” -verktøy som du enkelt kan lage en annonse for og være vert for den hvor du vil ved å følge vilkårene. I dette kontrollpanelet ser du klikkfrekvensen (CTR), hvor mye penger du tjener med ett klikk og annen nyttig informasjon. Det er viktig å si at du bare kan være vert for tre annonser på siden din. Det er veldig rasjonelt fordi det å ha flere annonser på en side skaper et forferdelig utseende. En annen ting er at du må justere fargene og generelt utseendet på annonsene dine for å lage et harmonisk nettsted. Ikke si at du vil ha mye inntekt når du utfører denne prosessen. Du trenger mange besøkende for å ha en god inntekt gjennom AdSense, men vær sikker på at hvis du genererer trafikk til nettstedet ditt, vil inntekten din vokse jevnt. Google har en algoritme som sjekker innholdet ditt og lager annonser som er relevante for innholdet på nettstedet ditt. Vanligvis er det en kraftig måte å tjene penger på nettet, men det trenger hardt og smart arbeid for å lykkes. Hvis du vil tjene penger online seriøst antar jeg at du allerede har visst at det ikke er en enkel prosess, for hvis det var det, så tro meg at alle mennesker kunne gjøre det. Selvfølgelig er det mange andre måter å tjene penger på nettet, men jeg foreslår at du starter med AdSense fordi det er en veldig vennlig og enkel prosess.

En eller to annonser på nettstedet ditt vil være det ideelle tallet for å øke klikkemengden! Veldig viktig å si at du må generere målrettet trafikk for å lykkes !!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta