Hvordan finner jeg Google -annonsen min?

H

Forstå Google -annonser og hvorfor du kanskje ikke finner din der du forventer det

Jeg forstår. Du har investert penger i Google -annonser (smart trekk!). Og du skjønner annen folks Google -annonser hver gang du surfer på internett.

Så hvorfor kommer du aldri til å se din egen annonse?

Det er et spørsmål vi stiller fra kunder hele tiden. Og det er et enkelt svar.

Men først, for å gjøre deg rolig: ikke bekymre deg. Det er ingenting galt hvis Google -annonsen din ikke viser dine egne personlige søkeresultater.

Faktisk er dette ofte det du bør forvente.

Vi vil dekke Google -annonser og SEM (søkemotormarkedsføring) mer detaljert nedenfor.

Men først ba vi vår fastboende annonseekspert Daniel Simmons om å avgjøre spørsmålet en gang for alle – hvorfor kan du ikke se dine egne Google Ads?

Forstå Google Ads (og hvorfor du ikke ser din egen)
Google -annonser kan brukes til å skape merkevarebevissthet, men de brukes ofte best til å selge eller markedsføre produkter eller tjenester, generere trafikk på nettstedet eller registrere e -postlister. Når de brukes på denne måten, tilbyr de en ROI som er lett å måle, slik at du kan forstå hvordan annonsepengene dine fungerer for deg.

Til syvende og sist spiller budsjettet en stor rolle for om du vil se din egen annonse eller ikke. Men først, la oss utforske de to typene Google Ads – søkeannonser og displayannonser – fordi typen annonser du bruker, kan spille inn om og når du ser din personlig.

Søkeannonser
Som navnet antyder, er søkeannonser annonser som vises når noen gjør et Google -søk. Si at du er rørlegger i Kelowna. Hvis noen googler ‘rørlegger i Kelowna’, kan annonsen din vises i søkeresultatene.

Som du vil gjette, kan denne typen annonser være utrolig kraftig, ettersom du sørger for at du fremstår midt i blinken for folk som kanskje leter etter dine direkte tjenester.

Det viktige å huske på er imidlertid at annonsen din ikke vises hver eneste gang noen søker etter søkeordene dine. Du er faktisk i en budkrig med alle andre selskaper som bruker lignende søkeord (og stol på oss: konkurransen er ofte sterk).

Så hvis du har et lite budsjett – si mindre enn $ 20/dag – så kan det bli brukt opp ganske raskt hver dag.

Og det betyr at avhengig av når du prøver å finne annonsen din, kan det hende du søker etter annonseforbruket ditt for dagen har blitt brukt opp. Med andre ord ville det være umulig for annonsen din å vises for deg.

Dette blir forsterket av dine geografiske parametere. Hvis du har et veldig spesifikt sted du målretter mot (som i en liten by), kan det hende du ser annonsene dine, selv om du har et lite budsjett.

Men hvis du bruker et begrenset budsjett for å målrette et stort område – som for eksempel hele Nord -Amerika, for eksempel – så vil budsjettet sannsynligvis bli brukt opp før du har sjansen til å se dine egne annonser på en gitt dag.

Det er et tallspill. Du trenger ikke å bruke mye på Google Ads for å få resultater, spesielt når du bruker smart SEM. Men med mindre du bruker mye i en veldig målrettet region, er sjansen for å se din egen annonse bare ikke der.

Men ikke bekymre deg. Igjen, hvis kampanjen din er godt konfigurert, vil de riktige personene fortsatt se og klikke. Og det er så mye viktigere enn å snuble på din egen annonse!

Displayannonser
Displayannonser fungerer litt annerledes. Dette er bilder eller video som vises på nettsteder i et displaynettverk, og du betaler per 1000 visninger.

Det er større sannsynlighet for at du får se dine egne bannerannonser, forutsatt at budsjettet ditt ikke er for lite og at din geografiske målretting ikke er for stor. Men det er en advarsel. Disse annonsene vises ikke på alle nettsteder – bare på spesifikke i nettverket.

Så hvis du er på feil nettsted, er det en sjanse for at annonsen din vises igjen.

Igjen, dette er ikke verdens ende. For igjen, bare fordi du ikke ser annonsen din, betyr det ikke at potensielle kunder ikke er det.

Slik ser du annonsen din i søkeresultater
Nå får du sannsynligvis bildet. Med mindre du har et stort budsjett (i området $ 100/dag eller høyere) og et lite målområde, er det stor sjanse for at du ikke ser annonsene dine.

Og det er OK.

Fordi det å ikke se annonsen din ikke betyr at den ikke fungerer godt eller gir resultater.

——-

LES: Beste annonsestrategier for umiddelbare resultater

Annonsering kan være så effektiv for virksomheten din, men det må gjøres riktig, ellers mister du tid og penger. Med all informasjonen der ute, motstridende råd og online plattformer i stadig endring, er det så vanskelig å vite hvor du skal bruke annonsebudsjettet.

I denne artikkelen forenkler vi annonseringsstrategier både online og offline, slik at du kan se umiddelbart salg fra nettstedet ditt.

Les mer om vår. Nettsted.

——-

Så det er mye viktigere å se din annonseresultater enn å se de faktiske annonsene “i naturen”. Og du gjør det ved å sjekke Google Analytics.

Vi sørger for at alle våre kunder har tilgang til Google Analytics -kontoen sin. Fra den kontoen kan du se hvor annonsene dine vises, på hvilke enheter, på hvilke tidspunkter og til hvilke priser. Det er så mye uvurderlig informasjon du kan finne på kontoen din.

Derfor bruker vi mer enn gjerne tid med kunder for å hjelpe dem å forstå Google Analytics -kontoene sine. Fordi noen ganger kan all den uvurderlige informasjonen føre til overbelastning av informasjon. Mange logger på Analytics -kontoen sin en gang, synes det er overveldende, og “nei”, logger aldri inn igjen.

Det er derfor vi liker å ta en time eller så med klienter for å gå gjennom hvordan de forstår hva de ser i Google Analytics.

Hvorfor?

Akkurat som du må forstå dine økonomiske tall som bedriftseier, må du forstå nettstedanalysen din. De går hånd i hånd for å forstå virksomheten din og hvor den går.

Selvfølgelig gir vi også våre digitale markedsføringskunder månedlige analytiske rapporter.

Å se annonsen din mot å se resultater
Ikke gå i fellen med å savne skogen for trærne.

Til syvende og sist spiller det ingen rolle om du ser Google -annonsen din.

Det betyr noe om potensielle kunder gjør det. Slik hjelper Google -annonser virksomheten din.

Og det er der en SEM -ekspert kommer inn.

SEM, eller søkemotormarkedsføring, bidrar til å øke samtaler fra betalte Google Ads ved å benytte velprøvd kampanjeadministrasjon og optimaliseringsstrategier. Det er et kritisk verktøy i digital markedsføring. Og det krever svært fokuserte søkeord for å bestemme den mest kostnadseffektive tilnærmingen for å skaffe kvalifiserte kunder som søker etter akkurat det du tilbyr.

Alle kan sette opp en Google -konto og få noen annonser å kjøre. Pokker, du kan sannsynligvis sette det opp selv.

Men å bruke Google-annonser riktig, for å få kontakt med de riktige menneskene til rett tid med riktig melding, krever kompleks kunnskap. Uten denne kunnskapen setter du deg selv til å kaste bort mye penger.

Du trenger noen som skal administrere Google AdWords -kontoen din, og målrette mot søkeordene og displaykampanjene som vil føre til konverteringer (kjøp, kundeemner, målfyllinger) til nettstedet ditt.

Gjennom en rekke forskningsverktøy og -teknikker kan de utvikle effektive betalte søkekampanjer med fokus på å nå målkostnaden per salg eller kundeemne. Du når ivrige kjøpere som ikke nødvendigvis ville finne deg organisk via søkemotoroptimaliseringsteknikker.

Til din virksomhets suksess,

Susan

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta