Hvordan endrer Google Søk oss?

H

Det har aldri vært enklere å skrive på Google og søke etter ting. Har du noen gang lurt på hvordan det forandrer oss? Les videre for innsikt.

For eksempel vil vi slå opp betydningen av et ord eller finne synonymer til det ordet. Vi kan finne svaret i løpet av noen få klikk. I gamle dager, da nettet ikke var der, måtte vi snu sidene i en ordbok og finne ordet vi lette etter som matchet de første få alfabettene.

Et søk på Google, for den saks skyld, har sikkert gjort dette enklere. Vi er for motvillige og late i dag til å konsultere en solid ordbok når Google er så praktisk.

Vi kan også finne informasjon som er relevant for forskning i nisjen vi er interessert i. Vi kan finne nye nettsteder og bokmerke dem for fremtidige referanser. All denne informasjonen kan hentes på Google -klikk.

Imidlertid kan ikke all informasjon på nettet som tilsvarer et Google -søk være 100% relevant og nøyaktig. Vi kan i så fall måtte kjøpe bøker og konsultere dem. Så for korte løp er det greit, og vi kan ta det. Men hvis vi skriver en avhandling, forskningsartikkel, artikkel eller rapport, er det her solide bøker kommer inn i bildet.

Ikke alle søkene på Google gir svaret vi leter etter. Noen ganger faller vi i en løkke, kontinuerlig klikker og kaster bort tiden vår når informasjonen med rette kan finnes i kataloger eller på biblioteket på kontoret vårt.

Gratis forum er tilgjengelig på nettet, og et Google -søk på disse kan med rette la oss oppdage dem. Jeg synes det er godt å konsultere forumet for informasjonen du trenger dårlig. Dette kan være relatert til programmeringsproblemer eller andre emner for den saks skyld. Hvis de er populære, får du gode løsninger på problemene dine fra guruer eller eksperter i disse forumene.

Skjønnlitterære e -bøker kommer også godt med på mange gratis sider. I stedet for å bruke penger på skjønnlitteratur, kan du bare laste ned e -bøker om god skjønnlitteratur fra nettstedene og disse nettstedene du kan finne på Googling.

Fordelene med et Google -søk har gjort livet vårt mye enklere, enklere og koseligere ved å gi oss tilgang til nødvendig informasjon i et raskt tempo. Men for langsiktige forpliktelser, som jeg har forklart tidligere, søker Google -søk bare på tiden vår uten å gi oss den informasjonen vi trenger, og i så fall er det mer pålitelig for oss å konsultere et bibliotek.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta