Hva du bør vite om Googles nye annonseringsprodukter og merker

H

Det siste tiåret er både små og store selskaper avhengige av internett når det gjelder reklame og markedsføring, og åpenbart er Google ledende. Så når Google kunngjør sine nye produkter og introduserer nye merker for sine reklameprodukter, er vi alle ører.

Google Ads, Google Marketing Platform og Google Ad Manager er Googles nye merker som inneholder noen bærebjelker til fordel for millioner av annonsører.

Fra begynnelsen av juni til juli introduserer Google enklere merker og løsninger for annonsører. Så hvis du planlegger å annonsere på Google, må du først lese denne artikkelen og orientere deg om endringene som skjer i Googles annonseringsprodukter.

Det er Google Ads nå

Google AdWords debuterte i 2000 og fungerte som en plattform for kjøring av tekstannonser på Googles søkemotor. Atten år senere utviklet AdWords seg fra en tekstplattform til en plattform som kan støtte forskjellige annonseformater som videoer, apper, shopping og mer.

Nå har utviklingen kommet til et nytt merke for Google AdWords for å forenkle den komplekse produktserien.

Med Google Ads kan markedsførere kjøpe annonser for alle Googles eiendommer samt partnernettsteder. Så hvis du er en markedsfører, kan du nå enkelt nå folk som finner svar på blant annet søkemotorer, YouTube, Google Maps.

Det er knapt noen forskjell mellom Google AdWords og Google Ads, men den gode nyheten er at plattformen er mer forenklet og blir et automatisert grensesnitt.

Men det er ikke alt.

Google har kunngjort lanseringen av deres nye reklameprodukt utelukkende laget for små bedrifter.

Smart kampanje er en ny kampanjetype i Google Ads som tilbyr en maskinlæringsteknologi (det er AI der) som lager annonser. Dette lar annonsørene identifisere handlingene de prioriterer, f.eks. Telefonsamtaler, butikkbesøk eller kjøp. Dette vil hjelpe små bedrifter til først å fokusere på å drive virksomheten til stabilitet uten å legge ned for store anstrengelser på annonsekampanjer på nettet.

Google markedsføringsplattform

Følgende produkter er kanskje ikke kjent for små bedrifter, men hvis du er en annonsør for store internasjonale virksomheter, så se her.

Med sprengning av kanaler, data og formater er forbrukerne nå veldig orientert om hvordan de blir annonsert til eller identifisert som et målmarked.

Husker du personvernskandalen som skjedde for noen måneder siden? Det er riktig. Folk er nå klar over at noen av deres private data brukes til reklameformål.

Det er derfor Google laget et annet verktøy som setter personvern som topp prioritet.

De introduserte Google Marketing Platform, et samarbeid mellom DoubleClick -annonsørprodukter og Google Analytics 360 Suite.

Markedsførere kan utføre alle sine oppgaver på ett sted. De kan nå evaluere kundeopplevelsen, måle sine optimaliserte digitale kampanjer og andre oppgaver på ett sted uten å gå på kompromiss med kundens private data.

Under Google Marketing Platform introduserer Google også nye produkter kalt Display and Video 360. Disse produktene samler funksjonene fra DoubleClick Bid Manager, Campaign Manager, Studio og Audience Center. Dette betyr at alle avdelinger nå kan samarbeide i sanntid og utføre annonsekampanjer på ett sted.

Google Ad Manager

Automatisering fortsetter arbeidet med å administrere annonser på Google. Google Ad Manager er en komplett annonseplattform som hjelper deg med å maksimere inntektene dine på tvers av reservasjonen, private markedsplasser og åpen auksjon.

Google Ad Manager tilbyr også en enkelt plattform for å levere, måle og optimalisere annonser uavhengig av hvor publikummet ditt engasjerer. Dette inkluderer TV, mobilapper og andre plattformer som YouTube eller Google maps.

Ad Manager hjelper deg også med å finne ut hvem som har tilgang til beholdningen din og annen programmatisk etterspørsel.

Teknologien endrer seg, og noen ganger er det for raskt at vi må gå tilbake, se på det større bildet og begynne å lage en måte å forenkle alt på. Google gjør en god jobb med det.

Annonsering på Google er mye lettere nå, og det faktum at de fokuserer mer på forbrukernes velferd og personvern er et stort plusspunkt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta