Hva betyr Googles nye kjernewebvitalrangeringer for små bedrifter

H

Slik navigerer du i den siste Google May 2021 -oppdateringen
Jeg vet hvor viktig Google -rangering er for småbedriftseiere, for jeg er selv en liten bedriftseier.

Jeg vet også at selv om webutviklingsverdenen har vært full av Googles forventede algoritmeoppdatering, har de fleste småbedriftseierne jeg har med å gjøre, ingen anelse om hva som kommer nedover.

Og i verden av Google og online markedsføring kan det du ikke vet kommer ned i rørledningen drepe virksomheten din. Eller i det minste kan det drepe søkemotorrangeringene dine, noe som kan være det samme for små bedrifter.

Det kan høres ut som tech speak, men hvis du eier en liten bedrift, fortsett å lese. Hvis du vil forbli konkurransedyktig, må du forstå Googles Core Web Vitals og hva de betyr for nettstedet ditt.

Hva er Core Web Vitals?

Core Web Vitals er beregninger Google kan bruke til å evaluere nettstedet ditt når du bestemmer deg for om det skal vises i søkeresultatene eller ikke. 1. mai 2021 kommer det en Google -algoritmeoppdatering som vil begynne å inkludere Core Web Vitals i siderangering.

Googles Core Web Vitals måler hvor brukervennlig et nettsted er. Nærmere bestemt vil Google nå måle disse tre kritiske aspektene ved nettstedet ditt:

1. Nettstedets hastighet

Google har aldri likt langsomme nettsteder, men med den nye brukeropplevelsen i 2021 har den økt ante. Lastehastighet er en ny Core Web Vital som måler hvor lang tid det tar å laste ned nettstedets hovedinnhold.

Google kaller hovedinnholdet ditt for ‘Largest Contentful Paint’, og de anbefaler at det lastes inn på 2,5 sekunder eller raskere, både på mobil og stasjonær datamaskin.

2. Respons på nettstedet

Har du skjemaer på nettstedet ditt, kanskje et kontaktskjema eller en påmelding via e -post? Når noen klikker send, må de sitte og vente og se det lille snurrhjulet snurre?

Den andre Core Web Vital kalles ‘First Input Delay’, som refererer til hvor raskt denne typen interaksjoner på nettstedet ditt tar.

Ideelt sett bør interaksjoner på nettstedet ditt være mindre enn 100 mikrosekunder. Det er i utgangspunktet et øyeblikk, så nettstedet ditt må virkelig fungere godt for å rangere godt.

3. Nettstabilitet

Har du noen gang vært på et nettsted som bare er sprøtt? Slik at når du blar gjennom, og du prøver å klikke på en lenke, flyttes plutselig oppsettet, kanskje på grunn av en annonse?

Du hater sannsynligvis dette, og det samme gjør Google. I teknisk tale kalles dette ‘Kumulativt layoutskift’, og det er en annen beregning Google vil spore på nettstedet ditt. Den ideelle målingen er mindre enn 0,1.

På slutten av dagen sporer disse tre Core Web Vitals hvor lett det er for en bruker å samhandle med nettstedet ditt. Etter hvert som Google blir smartere, bruker de disse beregningene for å bestemme ikke bare hva som er nettstedet ditt, men selve nettstedet ditt.

LES: Er det på tide med en oppgradering av et nettsted?

Nettsider må oppdateres fra tid til annen. Det betyr ikke at du trenger å revidere alt helt, men mange bedriftseiere bruker ikke nok tid på å holde sitt viktigste markedsføringsverktøy oppdatert.

Les om de 8 grunnene til at du kan vurdere å gjøre et nettsted makeover.

Les mer i bloggen vår.

Hva betyr den siste Google -oppdateringen for nettsteder for små bedrifter
Google vil spore Core Web Vitals på alle nettsteder fra og med mai 2021. Så fremover må eiere av små bedrifter ta mye mer hensyn til brukervennligheten til nettstedene deres.

Mange småbedriftseiere prøver å bygge og administrere sine egne nettsteder. Hvis det er tilfelle for deg, må du sjekke sideinnsikten din, sammen med hvor mobilvennlig nettstedet ditt er. Sørg for at nettstedet ditt også er satt opp på Google Search Console og Google Analytics.

Google blir bare mer konkurransedyktig og krevende, så du må virkelig gjøre leksene dine hvis du skal administrere nettstedet ditt selv. Du må være komfortabel med å administrere inn og ut av hvordan den er konfigurert, slik at du kan gjøre justeringer etter behov.

Det er også viktig å merke seg at nettsteder bygget på forhåndsdefinerte WordPress-temaer og dra-og-slipp-byggherrer har en tendens til å ha overflødig kode, noe som kan bremse ting.

Til syvende og sist illustrerer Google -oppdateringen fra 2021 ytterligere at hvis du vil at nettstedet ditt skal fungere (dvs. hvis du vil at folk skal kunne finne deg og tilbudene dine), må du ha alle dine tekniske ender stilt opp på rad.

Det er ikke greit at nettstedet ditt bare er pent.

Den må fungere godt på forsiden og på bakenden. Hvis du ikke har tid til ikke bare å lage et effektivt nettsted, men å oppdatere det etter behov, vil det sannsynligvis ikke fungere slik du vil.

Google oppdaterer stadig sin algoritme, og beste praksis innen webdesign endres stadig. Denne siste oppdateringen er bare en ytterligere påminnelse om at webdesign og funksjonalitet er kompleks og mangesidig. Faktisk krever riktig webutvikling kontinuerlig læring og kontinuerlig justering.

Husk Googles hovedmål
Til slutt er denne oppdateringen også en god påminnelse om innsjekking for små bedrifter. Hvis du vil nå folk som surfer på Internett, må du holde nettstedet ditt oppdatert og følge alle de beste fremgangsmåtene hele tiden.

Så, er nettstedet ditt mobilvennlig? Er det sikkert? Har du en personvernerklæring? Dette er alle beregninger Google allerede har brukt for å evaluere deg.

Husk at Google også er en bedrift. Menneskene som bruker det til sine Internett -søk er kundene deres. Og målet deres er å holde kundene fornøyde ved å tilby herlige brukeropplevelser.

Innholdet er fortsatt konge.
Google sier, “en god sideopplevelse overstyrer ikke å ha flott, relevant innhold. Men i tilfeller der det er flere sider som har lignende innhold, blir sideopplevelsen mye viktigere for synligheten i Søk.

Så dette er en flott mulighet for små bedrifter, spesielt nye virksomheter som har det vanskelig å komme opp i rekkene. Hvis du har en konkurrent som har mer autoritet i Google enn deg, kan du slå dem med riktig innhold og gode Core Web Vitals.

Til syvende og sist bør Googles hovedmål samsvare med ditt eget. Du vil glede dine potensielle kunder. Den beste måten å gjøre det på er å ha og vedlikeholde et effektivt, brukervennlig nettsted med mye flott, rikt innhold.

Teamet mitt hjelper små bedrifter med å lage søkemotoroptimaliserte nettsteder kundene (og Google) vil elske.

Kom i gang med et profesjonelt nettsted som viser firmaet ditt vakkert og blir funnet i søkemotorene som resulterer i flere kundeemner og salg for virksomheten din.

Til din virksomhets suksess,

Susan

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta