Huawei Mate 10 Pro mot Google Pixel 2 XL: Hvilken skal jeg velge?

H

Hvis du skal kjøpe nytt Android -flaggskip før enn senere, er sjansen stor for at du finner Googles Pixel 2 XL. Det er en av de beste Android -enhetene på planeten, støttet av et velkjent teknisk navn, “Google”.

Men vent! Det er en annen konkurrent som tilbyr noen fine funksjoner til sine kunder. Huawei Mate 10 Pro -smarttelefonen samsvarer tett med Pixel 2 XL fra Google på få toppfunksjoner og forskjellige tekniske spesifikasjoner; Imidlertid er det noen viktige detaljer som er forskjellige mellom dem. Her skal vi vise deg de mest fremtredende egenskapene til disse to enhetene med sammenligningen, slik at du kan se hvor den ene gjør det bedre enn den andre. Så la oss komme i gang.

Design og visning

Både Huawei Mate 10 Pro og Google Pixel 2 XL -mobiltelefoner har få designelementer fra 2017. Pixel 2 XL -telefonenheten har relativt større dimensjoner med flotte, avrundede hjørner og små rammer.
Huawei Mate 10 Pro har ikke avrundede hjørner, men den har en fin stor skjerm. Pixel 2 XL kommer med en blanding av glass og metall på baksiden. På den annen side holder Mate 10 Pro -smarttelefonen fast med helt glass på baksiden.

Når det gjelder skjermen, tilbyr begge telefonene 6 tommer stor nok skjerm; Pixel 2 XL har imidlertid en P-OLED-skjerm, og Mate 10 Pro støttes av AMOLED-skjerm. Pixel 2 XL fra Google tilbyr litt bedre skjermoppløsning og tetthet på henholdsvis 2880×1440 og 537ppi enn Huawei Mate 10 Pro’s 2160×1080 pixel oppløsning og 402ppi pixeltetthet. Andre funksjoner er nesten identiske både når det gjelder skjermbeskyttelse og forholdet mellom skjerm og kropp.

Opptreden

Google Pixel 2 XL kommer med den samme 6 måneder gamle Qualcomm Snapdragon 835 prosessorbrikken. Ingen tvil om at det er en av de raskeste sjetongene som finnes, men sammenlignet med de nyeste Android -telefonene, anses den som utdatert. Likevel har den mye å oppleve superrask og gal smarttelefonopplevelse med 4 GB nok RAM og siste Android 8.0 Oreo ombord.

Og når du ser Huawei Mate 10 Pro, har den en ny og oppdatert HiSilicon Kirin 970 -brikke, som er langt bedre enn forgjengeren. Støttet av en nevral prosessorenhet for AI -krav samt maskinlæringstilpasningsfunksjon, er dette virkelig en hastighetsmester, spesielt med 6 GB utvidet RAM.

Alt i alt sammenligner Kirin 970 veldig bra, når det gjelder hastighet, ytelse og daglig bruk, med Snapdragon 835 -brikken i benchmark -testing.

Batteri

Google Pixel 2 XL består av et kraftig Li-Ion-batteri med en kapasitet på 3520mAh. Huawei gir enda kraftigere Li-Polymer 4000mAh batteri. Dette er en kjerneforskjell. Og begge telefonene tilbyr hurtiglading.

Kamera

Huawei Mate 10 Pro går med den samme dobbeltkamera-tilnærmingen som du fant i P10- og P10 Plus-telefonene, med en primærsensor på 12 megapiksler og en monokromatisk sekundærsensor på 20 megapiksler. Kameraet til Mate 10 Pro fokuserer raskt på det du skyter og justerer deretter, takket være AI -ferdighetene. Dette er virkelig et av de ledende smarttelefonkameraene på markedet i dag, uten tvil.

Men når vi ser Pixel 2 XL -kameraet, tilbyr det forskjellige nye og spennende funksjoner som laserautofokus og fasedeteksjon og kan levere imponerende bilder raskt. På grunn av Googles toppmoderne bildebehandlingsevner får du noe utrolig hver gang du fotograferer, og selv under dårlige lysforhold. Men likevel er det et enkelt objektivskytespill.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta