Gratis nettstedsverktøy for nettsteder fra Google bør vite om

G

Hvis du har et nettsted, er det en rekke gratis verktøy tilgjengelig for nettredaktører gjennom Google som er helt uunnværlige for å hjelpe deg med å øke nettstedets synlighet og trafikk. Googles søkemotor er et av de mest populære søkeverktøyene på Internett. Du kan finne disse verktøyene ved å gå til Google.com og deretter klikke på bedriftsrangering høyt i resultatene for søkeordsetninger som er knyttet til produktene eller tjenestene dine, vil øke trafikken og øke salget. Google tilbyr en rekke gratis verktøy som hjelper deg med å se nøyaktig hvor godt nettstedet ditt gjør og viser deg hva du trenger å forbedre, hvilke sider som ikke er rangert og hva som fungerer for deg.

Selv om Google tilbyr en rekke forskjellige verktøy for en liten avgift, vil vi i denne artikkelen fokusere på Googles verktøy for nettredaktører. Denne gratis tjenesten lar deg vite en rekke verdifulle opplysninger om nettstedet ditt. Først må du bekrefte at du eier nettstedet ved å legge til en spesifisert metakode i toppteksten på hjemmesiden din eller laste opp en HTML -fil. Når du har gjort dette, vil du være bedre rustet til å optimalisere nettstedet ditt.

Googles verktøy for nettredaktører: Diagnostikk

Googlebot er web -søkeroboten som søker på Internett for å finne relevante sider som samsvarer med søkeordene folk skriver inn på Googles søkemotor. Diagnostikkdelen fokuserer på hva Googlebot kommer med når den gjennomsøker nettstedet ditt, så vel som nettstedets mekanikk.

Nettgjennomgang-Dette viser deg om det er noen feil eller problemer som Googlebot støter på når det gjennomsøker nettstedet ditt.

Innholdsanalyse-Problemer med nettstedets metakoder, metatitler og beskrivende informasjon vil dukke opp her.

Mobilgjennomgang-Problemer og feil på sider designet for visning av mobiltelefoner finnes her.

Googles verktøy for nettredaktører: Statistikk

Dette settet med verktøy fokuserer på trafikken som kommer til nettstedet ditt og hvordan det kommer dit.

Mest populære søk – Finn ut hvilke søkeordtermer folk bruker som genererer nettstedet ditt i resultatlisten, hvor mange prosent klikk du fikk da sider fra nettstedet ditt ble vist, og hvilket nummer på listsidene på nettstedet ditt vises i Googles søkemotor.

Gjennomsøk statistikk-Dette viser deg et søylediagram over hvordan sidene dine klarer seg i PageRank som vurdert når de gjennomsøkes av Googles Googlebot. De vises som rangering høyt, middels, lavt eller ennå ikke tildelt.

Abonnentstatistikk-Hvis du har abonnementsfeeder som RSS eller Atom tilgjengelig på nettstedet ditt, vil dette vise deg hvor mange abonnenter du har på disse feedene.

Hva Googlebot ser-Dette viser deg hvilke setninger og innhold som brukes i eksterne lenker til nettstedet ditt. Det hjelper hvis disse setningene er relatert til innholdet, produktene og tjenestene på nettstedet ditt, for å hjelpe til med å generere riktig trafikk.

Indeksstatistikk-Med dette verktøyet kan du se hvilke sider som har koblinger til nettstedet ditt og hvordan sidene dine indekseres av Google.

Googles verktøy for nettredaktører: Lenker

Sider med eksterne lenker-Her vil du se hvilke sider på nettstedet ditt som har inngående lenker fra andre nettsteder.

Sider med interne lenker-her kan du finne ut hvilke av sidene dine som har lenker som peker til dem fra andre sider på nettstedet ditt.

Nettstedslinker-Dette viser deg hvilke av linkene dine som kan vises direkte i Googles søkeresultater.

Googles verktøy for nettredaktører: Verktøy

Det finnes en rekke andre verktøy du også kan bruke gratis. For eksempel kan du sende inn et nettstedskart med alle sidene på nettstedet ditt for å fremskynde prosessen med å inkludere hver side på nettstedet ditt i Googles søkemotor. Du kan også:

Analyser robots.txt

Generer robots.txt

Angi geografisk mål

Forbedret bildesøk

Administrer nettstedbekreftelse

Angi gjennomsøkingsfrekvens

Angi foretrukket domene

Fjern nettadresser

Før du investerer i noen dyktige rangeringsverktøy eller analytisk programvare, bør du sjekke hva Google har å tilby gratis!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta