Google Tag Manager – En oversikt

G

For noen år siden vedlikeholdt nettredaktører hele nettstedet, og det var faktisk en slitsom jobb for dem. Senere ble JavaScript -metoden brukt av Google Analytics, men den krevde viss teknisk integrasjon av nettredaktører for å legge til de nødvendige kodene på nettstedet. Google tag manager følger listen, som er en gratis løsning for å opprettholde overfylte nettstedstagger. Google tag manager gjør det lettere for utviklerne å administrere nettstedstaggene, inkludert Facebook, Twitter eller til og med en liten JavaScript -kode.

Tagstruktur:

En godt designet struktur er viktig for å gjennomføre hele webprosessen. Google tag manager har en struktur som ligner strukturen i Google Analytics. Det er et løftende element i søkemotoroptimaliseringstjenester.

En kort beskrivelse av strukturen

  • Regnskap – Kontooprettelse er det første trinnet i denne prosessen. Et selskap trenger bare én konto. Flere nettsteder kan administreres i en enkelt konto ved å opprette nye containere.
  • Container – Containeropprettelse er den neste delen i denne tagstrukturen. Beholderen inneholder nødvendige koder for et bestemt nettsted. Det er enkelt å lage en beholder, velg en konto og klikk på opprett beholderen for en ny beholder.
  • stikkord – Etikettopprettelse er det neste trinnet i denne strukturen. Når du er ferdig med å lage nye beholdere, er den neste prosessen å lage tagger for nettstedet ditt. Google reduserer forekomsten av feil ved å tilby maler for sine egne koder. For å lage en “ny tag”, gå til beholderdelen og velg taggseksjonen der du kan finne en “ny tag” -knapp. Noen av taggene inkluderer Tilpassede bildemerker, GDN Remarketing, AdWords konverteringssporing, Universal Analytics, etc.
  • Utløsere – Når koden er opprettet, vil du bli bedt om å fylle ut noen detaljer for hver merketype. Denne utløseren brukes også som en utløser for å utløse taggen.

Denne strukturen følges av de fleste internettmarkedsføringsselskapene for å etablere en sterk tilstedeværelse i sin online virksomhet.

Fordeler med å bruke Google Tag Manager:

Den vellykkede SEO -prosessen skjer ikke uanstrengt. Det er det konstante arbeidet til nettredaktører og SEO -eksperter som nøye måler trafikkanalysen og annonseringskampanjen på nettet. Google Analytics, crazy egg, AdWords, etc. er de verdifulle eiendelene for de digitale markedsførerne i et internettmarkedsføringsselskap. Google tag manager tilbyr flere fordeler ved å utføre hver SEO oppgave.

Sjekk ut de få fordelene:

  • Spar tid – Det lar deg når som helst endre kodebitene uten hjelp fra en webutvikler. Disse endringene trer i kraft umiddelbart.
  • Forbedre hastigheten – Hvis du legger til flere tagger og plasserer flere kodebiter, forsinkes ytelsen og lastetiden på nettstedet ditt. Med denne tagbehandleren får du en ny webopplevelse ved å gjøre kodene renere og strømlinjeformet. Det vil forbedre både hastigheten og ytelsen til nettstedet.
  • Enkel feilretting – Du trenger ikke omarbeide de samme kodene, tag manager gjør det enkelt å feilsøke feilkodene og starte den umiddelbart.
  • Forbedret tagbehandling – Et nettsted inneholder flere koder og mange koder. Tag manager vil administrere hele tagger og koder. Det vil rydde opp nettstedskodene og gjøre det enkelt å bruke forskjellige versjoner.

Konklusjon:

SEO -prosessen er ryggraden som rammer merkenavnet ditt blant milliardene av nettbrukere. Google Tag Manager er en vellykket guide for å få frem en effektiv SEO -prosess. Med denne tagbehandleren er det mulig å få analytisk informasjon om nettstedet ditt uten å slette overdreven koder eller tagger på nettstedet. Dette skaper en bedre brukeropplevelse så vel som driftsopplevelse.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta