Google SEO-oppdatering

G

Det har vært en og annen trend at Google hvert år endrer sin søkealgoritmemetode fra 500-600 ganger. Likevel, så mye som disse endringene er trivielle, siden de skjer med noen måneders mellomrom, påvirker den “store” algoritmiske endringen søkeresultatene.

Disse minimale endringene er svært viktige for søkemarkedsførere, siden de påvirker rangeringen og den organiske trafikken til nettstedet. De påvirker søkemotoroptimalisering. Blant de vanlige og avgjørende Google seo-oppdateringene er Panda 3.9, Link Warnings, Panda 3.8, Penguin 1.1 og Knowledge Graph blant de mange. Oppdateringene er navngitt i henhold til sted, eller en kjent Google-ingeniør.

Hvorfor endringen?

Google-ingeniører påpekte at endringene hovedsakelig er rettet mot nettsøppel. Endringene er gjort for å redusere nettstedene som har brutt Googles eksisterende retningslinjer for kvalitet. Endringene er også gjort for å fremme innhold av høy kvalitet, dette forbedrer søkemotorbrukerne en forbedret og tilfredsstillende opplevelse.

Endringene er også rettet mot white hat seo-metoder andre enn å engasjere seg i uproduktive nettsøppeltaktikker. Derfor hjelper det med å spore de manipulerende nettstedene. Den siste oppdateringen var å minimere over optimaliserte nettsteder som kan ha mange unaturlige lenker, spinning av automatisert innhold, overfylling av søkeord og mange flere. Den påpekte også at det var for å redusere de mange tilleggene eller “over den synlige delen” som finnes på nettsider, og dermed kommer brukeren til innholdet umiddelbart.

Hvordan oppdateringene fungerer

Google-ingeniørene påpekte at søkemotoroptimalisering kan være veldig positivt og konstruktivt dersom de enkelte sidene er tilgjengelige. Dette kan de i hovedsak oppnå ved å bruke en bedre ‘white hat’ søkemotoroptimalisering hvor det er god markedsføring av nettsider og mer overbevisende stoff til brukeren. Det motsatte av denne metoden er der noen nettsteder bruker smutthull og snarveier og likevel gir utilfredsstillende svar til brukeren.

Et godt eksempel på seo-oppdatering er “over-folden”-teknikken der, dersom et nettsted skulle bestå den anbefalte graden og gjøre det vanskelig å finne det opprinnelige innholdet på nettstedet eller brukeren å se raskere, når de algoritmiske oppdateringene er satt på , synker nettstedets rangering. Endringene påvirkes imidlertid også av antall sider på nettstedet, hvor raskt Googleboot kan skanne innholdet blant mange andre.

Refleksjon til markedsføringstjenestene

Mange forskere påpekte at Google seo-oppdateringen ikke var for å favorisere andre siden den mottok hard kritikk fra noen nettsteder for nettbaserte markedstjenester, men for å gjøre bruken av søkemotorer minneverdig og tilfredsstillende. Dessuten kan det være at koblingene Google målrettet var relatert til de berørte nettstedene.

Nettstedene som hovedsakelig brukte for mye søkeord, sitering av noen bynavn, eller de som brukte ordet “seo”, eller webdesignwebsteder, ble ganske mye truffet og rangeringen deres ble redusert som forventet. Blant de få var nettsteder for penger på nett, legemidler, kontorlokalindustri eller underholdningsguide.

Foreslåtte metoder for å forbedre ens rangering

For å holde tritt med Google SEO-oppdatering er mine anbefalinger:

  • Oppdater innholdet ditt regelmessig

  • Reduser spinning og bruk håndskrevet innhold

  • Legg til Google+1-knappen på nettstedet ditt

  • Slipp nyhetsinnhold minst en gang i uken

  • Bruk av videomarkedsføring

  • Last opp ferske bilder ofte og originale

  • Bruk forskjellige kilder for å lage din støtte

  • Neste gang SEO-oppdateringen kommer, ta den på strak arm og gjør ditt beste.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta