Google Me – Hva skjer når noen søker etter navnet ditt?

G

Har du “googlet” noen for å finne ut hva som kommer opp? Tror du noen har “googlet” deg? Hvis du har markedsført på eller offline en stund, ikke bli overrasket om du har blitt “googlet” mer enn du tror! Bryr du deg om hva folk finner ut om deg?

Har du googlet deg selv ennå? Har du lagt ut noen forum, blogger og lignende? Stopp, løp og sjekk. Hva fant du ut? Interessant, hva?

Da jeg først gjorde dette for noen år siden syntes jeg det var veldig interessant! Det var noen foruminnlegg i tillegg til nettstedets lenker. Etter at jeg skrev et par artikler var det mer interessant siden artiklene ble hentet av andre nettsteder sammen med ressursboksen min. Det var morsomt da jeg hadde noen som Google mitt navn (mens jeg sto der) og de utbrøt “ohhhh du er kjent!” Ikke helt, men det var imponerende.

Har du lagt merke til at de såkalte guruer har navnene sine overalt. De vil at markedet deres skal vite hvem de er. De merker seg selv. De som leser det de har å si, kan deretter bestemme om dette sammenfaller med deres egen tro og behov. Mange blir kjent med og stoler på dem, kjøper fra dem og kaller dem deretter “guruer”. Google hvem som helst av navnene deres og se på oppføringene.

Hvis du er online, ønsker å lykkes og vil være anonym, kan du synes det er vanskelig å gjøre det. Folk kjøper vanligvis fra mennesker eller selskaper som de blir kjent med, liker og stoler på. Å gjemme seg bak en cyberwall bygger ikke troverdighet. Navnemerke og troverdighet bør da ha topp prioritet på agendaen din.

Så hvordan forbedrer du troverdigheten din? Hvordan sørger du for at når noen “Googler” navnet ditt viser gode ting. Bli med på innholdssider: sosiale nettverk, fora, artikkel- og videokataloger og slikt. Før du trykker på send når du skriver inn innhold på disse nettstedene, husk hva moren din (oh mamma sa dette, men kanskje din også!) Sa … “Hvis du ikke har noe hyggelig å si … ikke si det “. Tilbudsverdi.

Husk at det du sier er en refleksjon over deg. Hva tror du de vil se når andre leser det du skriver? Hvordan vil du bli husket? Passer dette til bildet du vil at andre skal ha av deg? Hvis du ikke er sikker kan det være lurt å be noen om å gi deg sin mening før du sender inn og legger merke til deg i cyberspace.

Du kan gjøre en forskjell i livet ditt. Du kan skinne stjernen din. Hvorfor ikke starte i dag!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta