Google Maps – en veiledning

G

Satellittkart er en flott ressurs å bruke når man annonserer et sted, eller for å bestemme hvordan nabolaget og gaten til et sted vil se ut. Er det en adresse du aldri har vært på før? Vil du at kundene skal vite hvordan forsiden av bygningen din ser ut? Er det parkering i nærheten? Dette er måten å bruke Google Maps til din fordel.

Det første trinnet er å åpne en nettleser og gå til Google, og deretter klikke på lenken øverst på siden merket Maps. Skriv deretter enten navnet på en bedrift eller en adresse i søkefeltet øverst på nettsiden. Sørg for å inkludere en by og en stat hvis det er mulig, for å begrense resultatene. Du kan også skrive inn et firmanavn og en adresse samtidig for å finne en virksomhet i nærheten av stedet.

Når du har trukket opp et kart over en bedrift, adresse eller et interessant sted, har du mulighetene til å lese og skrive en anmeldelse, lære mer informasjon om stedet, få veibeskrivelse, søke etter et sted i nærheten, zoome inn, lagre plassering til Mine kart og sende informasjonen. Det vil også være informasjon som adresse, telefonnummer og nettsted for stedet du søkte etter.

Google Maps lar brukerne også se trafikk, et enkelt kart, et satellittkart og et terrengkart. Mens du ser på et satellittkart, er det mulig å se kartet fra en gatevisning ved å dra og slippe den lille pinne-figuren øverst på zoom-in/zoom-out-linjen, eller ved å klikke på en bestemt retning for å se veien der fasen av turen. Dra gjerne gatevisningsbildet, da dette får bildet til å rotere slik at du kan se nedover gaten og bak deg! Det er også mulig å bevege seg opp og ned i gaten for å se hvordan nabolaget ser ut, bare klikk på pilene i midten av bildet (på den hvite linjen der gatenavnet er oppgitt). Fra gatevisningen kan du også zoome inn ved å dobbeltklikke på bildet.

Øverst til høyre på kartet vil du alltid se tre alternativer: Skriv ut, Send og Link. Med Print kan du skrive ut et grunnleggende kart over plasseringen du skrev inn. Send lar deg sende e -post eller sende til en telefon, bil eller GPS. Du vil kunne sende til flere destinasjoner og inkludere en personlig melding. Link gir deg en lenke som kan brukes i en e -post eller direktemelding, eller med HTML som kan brukes til et nettsted.

Bruk av funksjonene Skriv ut, Send og Koble, samt zoom-in og gatevisningsfunksjoner er et kraftig verktøy for både markedsføring og ditt eget personlige bruk. Google Kart (http://maps.google.com) er et brukervennlig verktøy som er både gratis og nyttig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta