Google kan hjelpe deg med å finne din tapte smarttelefon

G

Introduksjon

Google Inc. har kommet ut med en lett installerbar søkefunksjon. Ved å bruke denne funksjonen trenger brukere bare å skrive inn ‘Finn telefonen min’-kommandoen for å vite det omtrentlige stedet for enheten. Når du mottar kommandoen, henter denne nye søkefunksjonen resultatet og viser stedet som nærmeste punkt på skjermen. Brukeren må sørge for at han har installert den nyeste Google Android-applikasjonen. Bortsett fra dette må han slå på nettstedsporingstjenesten til Google Android Manager. Hva annet er denne funksjonen i stand til å gjøre til fordel for brukerne? I denne artikkelen vil vi se på denne nye applikasjonen mer detaljert til fordel for leserne som kan finne den nyttig.

Søk manglende telefonfunksjon

Hvis du har forlagt smarttelefonen eller forlatt den et sted i huset, trenger du ikke å få panikk. Søkemotoren utviklet av Google ville finne den for deg i løpet av sekunder. Brukerne trenger bare å skrive inn kommandoen “Finn telefonen min” på en søkemotorfunksjon for å vite den omtrentlige plasseringen til enheten. Selskapet snakket om denne funksjonen i et blogginnlegg. Den eneste fangsten er at den nye søkefunksjonen bare fungerer med Android-telefoner. Dette betyr at mobiler som bruker andre operativsystemer ikke kan spores i det hele tatt. Funksjonen hjelper også brukeren med å låse og slette dataene hvis han eller hun føler at enheten hans mangler. Funksjonen gjør denne jobben eksternt. Brukeren trenger ikke melde fra til kundesenteret for å låse den stjålne enheten.

Hvordan det fungerer?

Normalt lar Android Device Manager brukeren ringe enheten sin fra hvor som helst. Brukerne kan bruke denne funksjonaliteten til å finne en manglende enhet. De må beholde ringealternativet på. Etter det vil funksjonen få telefonen til å ringe i omtrent fem minutter og vente på at enheten svarer tilbake. Denne perioden er lang nok til å hjelpe folk med å finne den savnede telefonen. Utover dette må brukere sørge for at sporingstjenesten i telefonene deres er slått på. For å kunne bruke denne funksjonen, må brukerne installere den nyeste versjonen av Google-applikasjonen på sin registrerte enhet. Ringefunksjonaliteten fungerer bra med stedsporingen for å finne enheten. Hvis det ikke er noe svar, advarer funksjonen brukerne om å bestemme om de skal låse enheten eksternt. Etter å ha fått svaret fjerner funksjonen data eksternt og låser enheten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta