Google Analytics -feil å ikke gjøre

G

Feil nr. 1: Bruk av utdatert sporingskode

Når du oppretter et nytt nettsteddesign og ikke oppdaterer sporingskoden (spesielt hvis du har byttet fra Google Analytics til Google Tag Manager), risikerer du at den blir utdatert. Sørg alltid for at du bruker den mest oppdaterte versjonen av sporingskoden som en forholdsregel mot slike feil. Trafikken vil vanligvis vise oppblåste tall, men med mindre du ser dypere, vet du ikke hvor duplisert trafikk kommer fra. Selv da er det vanskelig å finne ut. For å finne det må vi bruke en Google Chrome -plugin. Sørg for at du ikke bruker dupliserte sporingskoder ved å bruke Chrome -utvidelsen Google Tag Assistant. Når du har aktivert flere forekomster av samme sporingskode, vises dette som en rød tag inne i utvidelsen.

Feil 2: Ignorerer tegn på skraping

En potensiell årsak til oppblåste data i GA -kontoen din er skraping. Hvis nettstedet ditt ble skrapt, men sporingskoden for Google Analytics ikke ble fjernet, kan det hende du får trafikk fra et duplikatnettsted i GA. Undersøk og inspiser disse domenene for skrapt innhold hvis du finner mye trafikk i Google Analytics -data fra et av disse nettstedene. Dette burde umiddelbart skille seg ut for deg. Hvis du ser mye av ditt eget innhold på det nye nettstedet, må du dobbeltsjekke for å kontrollere at sporingskoden ikke også ble overført.

Feil 3: Bytter ikke http: // til https: // i GA -administrasjonspanelet

Hvis du migrerer nettstedet ditt, må du kontrollere at administrasjonspanelet ditt også er migrert fra http: // til https: //. Hvis du vil sikre at trafikkdataene dine spores nøyaktig, må du få dette riktig. Du risikerer å glemme å inkludere noen av rapporteringsdataene dine i Google Analytics -overvåking hvis du ikke gjør det.

Feil #4: Ignorerer spam/bot -trafikk

Spam og botrafikk er også problemer du bør være oppmerksom på. Du kan påvirke nøyaktigheten av Google Analytics -overvåking hvis du ignorerer de mulige effektene av spam og botrafikk. Når det gjelder spam og bot-trafikk, kan dette resultere i overinflasjon av trafikkytelsen og som et resultat av unøyaktigheter i datarapporteringen. Dette skjer fordi spam og bot -trafikk ikke blir sett på som pålitelige trafikkilder. Hvis du tror at søketrafikken din vokser, men du baserer avgjørelsen på spam og botrafikk, kan det hende du er skuffet. Derfor er det avgjørende å sørge for at eventuelle SEO -strategibeslutninger er fokusert på faktiske brukere og trafikk, ikke spam eller roboter.

Feil nr. 5: Vurderer ikke samplet trafikk kontra usamplet trafikk

Dette kan være en feil i dataovervåking av beslutningstaking hvis Google Analytics-kontoen din er avhengig av samplet trafikk.

Hva er sampletrafikk?

Uamplede og samplede moduser er tilgjengelige i Google Analytics. Ubehandlet databehandling betyr at Google Analytics sporer all mulig Google -trafikk og ikke bruker samplet databehandling.

Standardrapporter er ikke gjenstand for prøvetaking. Følgende generelle prøveterskelverdier gjelder for ad hoc -forespørsler om dataene dine:

Analytics Standard: 500 000 økter på eiendomsnivå for datoperioden du bruker

Analytics 360: 100 millioner økter på visningsnivå for datoperioden du bruker

Når du oppretter en standardrapport i Google Analytics, er disse dataene imidlertid ikke gjenstand for prøvetaking som er oppført ovenfor.

Når du rapporterer, må du passe på at du ikke stoler på data som er samplet. Og hvis du stoler på denne informasjonen, er du klar over implikasjonene av de samplede dataene.

Feil nr. 6: Ignorerer vertsnavnet i nettadresser

Google Analytics inkluderer ikke vertsnavnet i URL -adressen som standard. Når du arbeider med flere underdomener, kan dette være vanskelig fordi du aldri vet hvor trafikken kommer fra. Sørg alltid for at du vet 100% hvor trafikken kommer fra. Du vet i det minste 100% til enhver tid hva som skjer med vertsnavnet i nettadressene dine. Ditt lokale SEO -selskap kan hjelpe deg med å gjøre dette og mer sømløst for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta