Google AdWords -kontorevisjon

G

Det er ganske enkelt den kraftigste betalte annonseringsplattformen for søk på nettet. Med over 91% av søkemotorens markedsandel er Google uten tvil den ubestridelige mesteren gjennom tidene.

Som et resultat er det bare normalt at alle selskaper på jorden ønsker en del av handlingen på den første siden av Google enten ved å bruke AdWords PPC betalt annonsering eller organisk søkemarkedsføring. La oss innse det, hvis nettstedet ditt ikke vises på den første siden av Google for et gitt søkeord i din bransje, kan du glemme å skaffe nye kunder på denne plattformen.

Bruker AdWords -plattformen

Som vi alle vet, følger med kompleksitet og læringskurver med kraft før man kan vise bemerkelsesverdig prestasjon. AdWords kan gjøre deg eller ødelegge deg, avhengig av ferdighetene dine i å administrere kampanjene dine. La oss innse det, selskaper vil ikke tape penger i prosessen med å kjøpe betalt annonsering for å skaffe seg flere kundeemner. Hovedformålet med enhver virksomhet er å vokse og tjene penger.

På slutten av dagen er konverteringskursene og avkastningen på investeringen den eneste viktige beregningen som betyr noe for selskapseiere. Visst er det mange viktige beregninger å spore og overvåke for enhver kunnskapsrik markedsfører. Videre er disse beregningene samlet i en målbar verdi kalt “KPI” eller nøkkelytelsesindikator. Denne verdien ble designet for å overvåke en virksomhets overordnede markedsføringsmål (suksess eller fiasko for en kampanje). Noen av de KPI-ene som skal overvåkes kalles: CPC (kostnad per klikk), CTR (klikkfrekvens), CPA (kostnad per anskaffelse), CPC (kostnad per konvertering), CLV (kundeliv) -verdi), bare for å nevne noen.

AdWords -plattformen har utallige mengder innstillinger du kan sammenligne med cockpit -dashbordet til et fly. Ja, faktisk veldig forvirrende for noen uten betalt reklameopplevelse.

Bare for å gi deg en kort idé om de forskjellige innstillingene som krever oppmerksomhet når du først oppretter en AdWords -kampanje, er en del av listeinnstillingene som følger: kampanjer for opprettelse av annonsegrupper, annonseeksemplarer, budsjettinnstillinger og maks. CPC -innstillinger. Fra å konfigurere søkeordsamsvarstyper som “bredt samsvar, modifisert bredt samsvar, setningssamsvar, eksakt samsvar til konfigurering av negativ fleksibelt samsvar, negativ setningssamsvar, negativ eksakt samsvar. Konfigurering av konverteringssporing og tagger og utløsere for Google Tag Manager, demografi, steder og innstillinger for annonseplassering, planlegging, konfigurering av annonseutvidelser, samtaleutvidelser, annonseinnstillinger for displaynettverk, forståelse av QS (kvalitetspoeng) og listen fortsetter og fortsetter.

Det er ganske forståelig at de fleste selskaper ikke har intern kompetanse for å finjustere og administrere AdWords -kampanjer. Viktigst av alt er CPA (kostnad per anskaffelse) mye høyere på grunn av det faktum at kampanjene deres ikke er fullt optimalisert. Som et resultat er deres QS (kvalitetspoeng) (mål fra 1 til 10 basert på annonserelevans, søkeord i annonseeksemplar, nettadresse, destinasjonsside, etc.) per søkeord veldig lavt og gir derfor CPC (kostnad per klikk) mye høyere. I tillegg vil annonsevisningen (antall ganger annonsene dine vises) være lav på grunn av dårlig kampanjeoptimalisering.

På tide med en Google AdWords -kontorevisjon

Det er alltid lurt å be om en Google AdWords -kontorevisjon av en tredjepartssertifisert fagperson. Viktigst av alt, den profesjonelle vil hjelpe deg å forstå hvorfor kampanjene dine ikke fungerer etter din smak.

En AdWords -kontorevisjon er prosessen med å evaluere den generelle effektiviteten til markedsføringskampanjene dine og få kontoen til å fungere jevnt for å øke avkastningen. Bare en Google AdWords -sertifisert profesjonell kan hjelpe deg og finne den manglende lenken. Under evalueringen vil mange skjulte problemer bli oppdaget. Hvert element blir analysert og logget separat.

En fullstendig strukturanalyse av kontoen din vil bli utført for å påpeke de svake elementene. En AdWords -revisjon vil også hjelpe deg med å oppdage hvor annonsen som er brukt er bortkastet, og viktigst av alt hvordan den kan forbedres, enda flere, nye ideer vil også bli foreslått.

Du ser, det er mye mer med Google AdWords enn bare å lage en annonse og kaste en haug med søkeord i en enkelt annonsegruppe og legge til nettadressen.

Det viktigste aspektet ved enhver AdWords -kampanje er konverteringssporing. Over 95% av virksomhetene har ikke den retten. For å finjustere og forbedre ROI må du først forstå hva som skjer. Hvis du ikke kan spore konverteringen riktig, hvordan kan du analysere dataene dine og korrigere de dårlige resultatene som brenner det betalte annonseringsbudsjettet ditt?

Videre mangler en høy andel av selskapene viktige elementer på nettet. De har bare ikke en skikkelig ende -til -ende -salgstrakt med automatisering for å fange ferske daglige kundeemner og gjøre dem til kjøpere. Å ha et nettsted er bare en liten brøkdel av online markedsføringsligningen, og det er hovedårsaken til at så mange selskaper taper penger på å prøve å annonsere på nettet. Viktigst av alt, de har ikke en skikkelig CRM -plattform (kundeforholdsstyring) for å fange og pleie potensielle kunder gjennom e -postmarkedsføringsautomatisering. Så de sender ganske enkelt dyr betalt trafikk direkte til nettstedene sine og håper på det beste, en spray og be -teknikk som ikke vil gi store resultater.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta