Google AdWords – Betal per klikk

G

Google AdWords Pay Per Click er en tjeneste som gjør det mulig for folk å annonsere på den og på relaterte søkemotorer mot et gebyr. Google AdWords Pay Per Click tilbyr pay-per click (PPC) nettstedmålrettet markedsføring ved å bruke stikkord som når de klikkes på, tar en potensiell klient til annonsen eller vertssiden hvor de kan få ytterligere informasjon. Et AdWords -administrasjonssystem er et egnet verktøy som byråer tilbyr for å tilby denne tjenesten. Det diskuteres i denne artikkelen. Nøkkelordene i Google AdWords -tjenesten må optimaliseres når de bestemmer trafikk til nettstedet eller annonsens synlighet. Avhengig av kundens behov og målsegment, kan disse ordene kontrolleres for å nå bestemte steder eller språkgrupper, og de kan også begrenses til ikke å vises for de samme potensielle klientene igjen og igjen.

En av de viktigste fordelene med Google AdWords Pay Per Click er at den når ut til mange internettbrukere i over 110 land. Spesielt når den 82% av alle søkemotorbrukere og har derfor potensial til å gjøre produktet eller tjenesten din populær, øke salget, gjøre merkevaren populær og ha flere besøkende på nettstedet ditt. Registrering for Google AdWords -tjenesten innebærer å fylle ut en online proforma med firmaets navn, adresse, by, postnummer, firmanummer, autorisert fakturamottaker, e -postadresse og webadresse til selskapets nettsted.

En sentral funksjon i Google AdWords Pay Per Click er WordTracker -tjenesten som gir 200 til 300 relaterte søkeord som nylig har blitt skrevet av folk. WordTracker -tjenestene er tilgjengelige i daglige, ukentlige, månedlige og årlige abonnementer. Et annet verktøy er AdWords -akseleratoren som er designet for å finne uutnyttede muligheter i trange nisjer. AdWords -akseleratoren er et unikt verktøy for Google AdWords Pay Per Click, og lar deg gå nærmere inn i små setningsvariasjoner som gir 30%, 50% og 70% reduksjon i klikkpriser.

AdWords -administrasjon innebærer sporing av online annonsering gjennom overvåking av treff på en annonse, redesign av annonsen, endring av stikkordene i Google AdWords Pay Per Click -tjenesten, svar på tilbakemelding om betaling per klikk og forbedret synlighet for optimale resultater. Det kan utføres internt av selskapet eller individuelt via nettstedet eller av fagfolk eller outsourcede spesialister. Forskning har vist at AdWords -administrasjon øker konverteringsfrekvensen, så vel som kundenes treff på en betal -per -klikk -basis.

Konvertering er det ønskede resultatet av Google AdWords Pay Per Click, og det skjer når noen klikker på annonsen din og fortsetter å gjøre noe nyttig som å registrere seg for en tjeneste, foreta en tjeneste eller produktforespørsel, kjøpe noe eller abonnere på et nyhetsbrev. AdWords -ledelsen vil identifisere egnede steder, overvåke trender for relaterte henvendelser og justere annonser og søkeord for å tiltrekke seg den nødvendige klientelen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta