Google AdSense-fortjeneste og tilknyttet markedsføring

G

Hvis du er en tilknyttet markedsfører som har et nettsted med nisjeinnhold, kan du tjene ekstra inntekt ved å bli med i Google AdSense-programmet. Google vil vise relevante annonser på innholdssidene dine og BETALE DEG hver gang de besøkende på nettstedet ditt “klikker” på en av annonsene. De trenger ikke å kjøpe noe eller bli med i noen “medlemskap”. Alt de besøkende på nettstedet ditt trenger å gjøre er å KLIKKE på annonsen og DU får betalt!

Det er enkelt å komme i gang. Google vil opprette en konto for deg og gi deg en kode du trenger for å vise annonser. Bare sett inn koden på innholdssidene på nettstedet ditt, så kan du begynne å vise annonser umiddelbart.

Googles søke- og siderangeringsteknologi vil søke etter annonser som er relevante for innholdssidene dine. Denne teknologien samsvarer med hovedspråket på sidene dine, og annonsene er målrettet mot din spesifikke geografiske plassering. Dette betyr at annonser som betjener brukere fra for eksempel Storbritannia, ikke vil være de samme annonsene som vises på nettstedet ditt for brukere i Argentina. Denne “geotargetingen” fra Google gjør annonsene relevante for alle besøkende på nettstedet ditt uavhengig av hvor de bor i verden.

For at nettstedet ditt skal bli akseptert, må nettstedet ditt overholde Googles programretningslinjer og kan ikke inneholde banning, skadelig språkbruk, informasjon om hacking, ulovlige stoffer, pornografi, gambling eller annet materiale som krenker andres rettigheter.

Følgende typer nettsteder godtas IKKE av Google Adsense:

1. Om meg Nettsteder

Google godtar ikke personlige nettsteder for sitt AdSense-program. Grunnen til dette er at de fleste personlige nettsider ikke har et spesifikt tema og vanligvis bare er en tilfeldig samling av informasjon om nettsidens eier. Google ser etter innholdsbaserte nettsteder som inneholder mye informasjon om et spesifikt emne. Nettstedet må ha et sentralt tema som alle sidene refererer til.

2. Uorganiserte nettsteder

Nettstedene som godtas av Google AdSense må være ryddige og enkle for brukeren å navigere. Alle koblingene må fungere, og hver side bør ha en konsistent layout. Skrive- og grammatiske feil bør være minimale eller ikke-eksisterende.

3. Ikke nok sider

Google foretrekker at akseptable nettsteder har minst 20 sider. Dette gjør at et betydelig antall målrettede annonser kan plasseres på nettsiden for å sikre at både Google og utgiveren vil tjene penger.

4. Nettstedet er ikke solid

Et nettsted som ikke har annet enn linker til andre nettsteder er ikke akseptabelt som et Google AdSense-publiseringsnettsted. Du må ha nok INNHOLD til å gjøre nettstedet ditt verdifullt for besøkende.

5. Nettstedet er ikke optimalisert for å motta trafikk

Hvis nettstedet ditt ikke er optimalisert for å motta mange besøkende, vil det være vanskelig å generere noen form for inntekt gjennom Google AdSense.

6. Nettstedet bryter retningslinjene til Google AdSense

Før du sender inn en søknad, les vilkårene for bruk nøye for å sikre at nettstedet ditt oppfyller alle kravene. Den gode nyheten er at når du er godkjent, kan du vise AdSense på alle nettstedene dine, så lenge de overholder Googles retningslinjer.

Som konklusjon kan Google AdSense-programmet bringe passiv inntekt til et innholdsrikt nettsted. Hvis du har en, kontakt Google for å komme i gang.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta