Gjenoppliv vevingen din med eplecidereddik

G

Vi vet alle at eplecidereddik har mange rettsmidler. Hvis du har brukt noe tid på nettet, er jeg sikker på at du har kommet over hovedbrukene fra å kurere plager til å fjerne flekker. Det du kanskje ikke vet er at du kan gjenopplive vevingen din med eplecidereddik.

Nøkkelelementet ved bruk av eplecidereddik (ACV) er at det gjenoppretter pH-balansen som ofte kommer ut av håret når du bruker kjemikalier og varmeapparater. Når dette skjer, kan du satse på at håret ditt vil gå fra fabelaktig til skremmende på kort tid. Kjedelig og krusete, flat og mattet – rett og slett rotete og et fryktelig syn.

Så hvordan fungerer ACV på vev spør du? Vel, når du kjøper jomfruhår av høy kvalitet, er neglebåndene intakte og fullstendig forseglet. Ingen kjemikalier har blitt brukt, så håret er nesten perfekt. Men så snart du begynner å bruke sjampo, fargestoffer, varme krøllere, kammer og andre kjemikalier og verktøy, vil neglebåndene begynne å avta til du har uhåndterlig hår som bare sitter på toppen av håret ditt.

Jeg er sikker på at du har vært der – stående i speilet med veven din og ser ut som en varm rot. Det føles som om du har et par centimeter med ny vekst, men det er en vev. Nei jente, det burde ikke være sånn, så la meg fortelle deg hvordan du fikser det.

Du skjønner, ACV hjelper til med å gjenforsegle neglebåndene i håret ditt fordi pH-balansen er lavere enn pH-balansen i vevingen. Bruk av ACV og skylling bringer på en måte pH-balansen tilbake til sitt normale nivå, og forynger dermed håret ditt.

Så hvor mye eplecidereddik trenger du? Vel, det anbefales at du bruker tre deler vann til en del eplecidereddik. Ha håret i en stor bolle og la håret stå i.75 min. til en time. Hvis håret ditt er på hodet, ta det på og sett en hette på toppen i like lang tid.

Når tiden er ute, skyll ACV ut og bruk en dyp balsam. Behandling av håret spiller en stor rolle i det endelige resultatet, så ikke prøv å kutte hjørner. Litt tid vil spare deg for kostnadene ved å kjøpe nye pakker, i det minste for denne gangen.

Når du er ferdig, vil du finne at håret ditt er glatt, glatt og vakkert akkurat som da du først fikk det.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta