Fremgangsmåte for å omgå Apple -aktiveringslåsen din

F

Apple -aktiveringslås er en sikkerhetsfunksjon som hjelper deg med å holde informasjonen din lagret på et trygt sted hvis du skulle miste eller miste iPhone eller iPad. Hvis noen andre får uautorisert tilgang til telefonen din, vil aktiveringslåsen sikre maskinvaren din. Tanken er å forhindre at tyver stjeler denne enheten. I denne artikkelen skal vi finne ut hvordan du kan omgå denne aktiveringslåsen i tilfelle du glemmer den. Les videre for å finne ut mer.

Hva er en aktiveringslås?

I enkle ord er aktiveringslåsen en av de mest populære funksjonene som ble introdusert av Apple. Formålet med koden er å låse enheten hvis den går seg vill eller blir stjålet. Så snart låsen er aktivert, vil det være et stykke kake for deg å låse telefonen eksternt via iCloud.

Denne låsefunksjonen hjelper deg med å holde iPhone og iPad sikker. Bortsett fra dette, hjelper denne funksjonen deg med å spore enheten din for å hjelpe deg med å gjenopprette den ganske enkelt. Hvis noen får uautorisert tilgang til iPhone eller nettbrett og personen kobler håndsettet til internett via Wi-Fi, kan Apple hjelpe deg med å vite hvor telefonen brukes.

En annen flott ting med aktiveringslås er at den lar deg slette alle dataene dine hjemme. Derfor vil tyven ikke ha tilgang til dataene som er lagret på telefonen din, som inkluderer meldinger, dokumenter og andre data. Dessuten vil de ikke få tilgang til dataene som er lagret på iCloud.

Bortsett fra dette kan funksjonen også nås på Apple -klokken og Mac. La oss finne ut hvordan du kan omgå aktiveringslåsen på enhetene dine uten videre.

Hvis du vil omgå låsen på iPad eller iPhone, må du sørge for at du har viktig informasjon.

E -postadressen og passordet ditt for Apple ID skal være tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på enheten ved å bruke legitimasjonen. Bare sørg for at du har disse legitimasjonene.

Du må også få tilgang til den fire eller seks-sifrede koden for låseskjermen. Hvis du ikke har slettet enheten din ennå, vises passordskjermen i stedet for aktiveringslåseskjermen.

Nedenfor er noen av de enkle trinnene du kan følge hvis du vil omgå aktiveringslåsen på enheten din:

  • Slå på enheten
  • Sett opp telefonen ved å følge instruksjonene på skjermen
  • Skriv inn legitimasjonen for å logge inn
  • Når du har angitt detaljene, vil installasjonsprosessen fortsette
  • Når enheten er konfigurert, kan du trykke på ikonet som heter innstillinger
  • På toppen av skjermen, velg brukerens banner
  • Gå til bunnen av skjermen og trykk på Logg av
  • Skriv inn Apple -ID og passord igjen
  • Velg “Slå av” på toppen av skjermen

Så du kan se at det er ganske enkelt å omgå aktiveringslåsen på Apple iPhone eller iPad. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene i denne artikkelen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta