Forleng Apple iPhones batterilevetid

F

Det er ikke noe mer irriterende for mobiltelefonbrukere enn å miste batteriets strøm mens de er på telefonen. Dette har skjedd med nesten alle på et tidspunkt, og kanskje overrasket det deg. Når du kjører en mobiltelefon så kraftig som iPhone, er det lett å forstå hvorfor batteriets strøm kan begynne å tømmes. Når du lytter til favorittmusikken din, sjekker e-posten din og sender tekstmeldinger til vennene dine, bruker du mye av telefonens kraft. Derfor vil du begynne å tømme mobiltelefonen for batterilevetid raskere enn du trodde.

Du kan sjekke Apples nettside og der forklarer de iPhones forventninger til batterilevetiden, men de forutsetter bare at du kjører en applikasjon om gangen. iPhone-brukere tror jeg (korriger meg hvis jeg tar feil), er multitaskere. Multitasking betyr kortere batterilevetid for iPhone.

Fortvil ikke, det er flere ting du kan gjøre for å gjøre Apple iPhones batterilevetid enda lengre. iPhone er ikke kjent for å tømme batteriet ekstremt raskt, det er alltid rom for forbedret batteriytelse. Hvis du følger disse enkle tipsene, kan iPhone vare lenger enn du kan forestille deg.

Det desidert beste tipset er å ganske enkelt slå av Bluetooth hvis du ikke bruker den. Svært få mennesker forstår at når du holder Bluetooth slått på, når du ikke bruker den, tømmer du batteriet. Dette er fordi det er en bestemt mengde strøm som kontrolleres av Bluetooth-delen av iPhone, og strømmen tappes fordi telefonen hele tiden søker etter andre Bluetooth-enheter. Hvis du ikke vil pare med en Bluetooth-enhet, må du sørge for at Bluetooth er slått av.

Lås alltid iPhone når du er ferdig med å bruke den. Når du er ferdig med å snakke i telefonen med kona din, sjekke e-posten din eller sende en tekstmelding, må du sørge for at du aktiverer låseknappen. Mange venter på at skjermen slår seg av av seg selv etter at de har brukt den, mens dette kan virke som en god idé, du kaster bort batterilevetiden. Pass på at du stiller inn automatisk låsing, fordi dette er en fin måte å sikre at telefonen låser seg selv i tilfelle du glemmer det. Det er iPhone-eiere som stiller inn automatisk lås i fem minutter etter bruk. Hvis du multipliserer disse fem minuttene med strømbruk med ti ganger per dag, vil ikke batteriet vare så lenge som du kanskje tror. Dette er grunnen til at det alltid anbefales at du setter autolåsen i ett minutt (1) etter at du er ferdig med å bruke telefonen. Dette vil sikre at iPhone-skjermen ikke forblir opplyst når den ikke brukes.

Hvis du vil ha en problemfri måte å spare iPhones batterilevetid på, er dette måten å gjøre det på.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta