Fordeler og ulemper med Google Places

F

Det er mange grunner til at folk bruker Google Places for virksomheten sin. Det viktigste er at det vil hjelpe kundene deres med å finne dem mye enklere, samtidig som de tilbyr anmeldelser fra tidligere kunder. Det er imidlertid også viktig å vurdere ulempene ved dette.

Fordelene med Google Places

Som nevnt vil kunder kunne finne deg mye lettere. Alt innholdet ditt er plassert på én side, som fungerer som et telekort. Alt en kunde trenger å vite, inkludert adresse, telefonnummer og nettstedsadresse, er inkludert på siden. Kundene trenger ikke å lete rundt på Internett for deg.

De vil kunne se om du er lokal for dem. Bruken av lokaliseringshjelpemidler med lokal SEO og vil bety at du forholder deg mer til dem; du er akkurat det de leter etter.

Du vil også tjene på å slippe å betale for oppføringen. Google Places er helt gratis å bruke, og du kan ha siden oppe så lenge du vil og trenger. Det fungerer akkurat som Gule Sider og andre «telefonbøker».

Du vil bli koblet til Google Maps, som vil være synlig på landingssiden din. Dette hjelper folk med å finne ut nøyaktig hvor du er og hjelper dem å finne ut hva som er nær deg. Det er mer sannsynlig at de kommer ut for å finne deg, i stedet for å gå for noe nærmere dem og bruke litt mer penger.

Ulempene med Google Places

Den største ulempen er det faktum at du fortsatt må legge arbeid i SEO. Nøkkelord er fortsatt viktig for å kunne rangere i søkemotorer, og du vil fortsatt trenge et nettsted for å hjelpe med det. Faktisk trenger du et nettsted for å gjøre det bra i det hele tatt – landingssiden vil ikke hjelpe med alt.

Det tar også tid å sette opp siden og det kan være vanskelig første gang. Du må jobbe med å sette alt sammen og gjøre det når du har tid. Å skynde seg vil bety å gå glipp av noe og muligens ha oppføringen plassert i feil kategori.

Anmeldelser er igjen på nettstedet, noe som kan skade din troverdighet og pålitelighet. Folk kan skrive hva de vil, og det er spammere der ute. Du vil ha en vanskeligere jobb med å ta vare på siden din og rydde opp i anmeldelser enn du ville gjort hvis du bare hadde din egen nettside.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta