Fordeler med å bruke eplecidereddik for hundens helse

F

Jeg er sikker på at du har hørt om bruker eple cider eddik for naturlige rettsmidler hos mennesker, men har du hørt om å bruke den for hundens helse? Eplecidereddik kan hjelpe med fordøyelse, gass, forstoppelse, blærestein og urinveisinfeksjoner. Det brukes til å avskrekke insekter som mygg, lopper og tics. Det kan lindre hudforholdene og til og med fjerne lukten av skunk.

Mange herbalists anbefaler bruk av eddik. Det anbefales at du kjøper eddik laget av kaldpressede, organisk dyrkede hele epler for å få fordelen av de naturlig forekommende enzymene.

I sin naturlige form er eplecidereddik et naturlig antibiotikum, antiseptisk og deodorant. Det hjelper å fjerne tannstein; forhindrer tannråte og hårtap (selv skabb), forhindrer og helbreder tannkjøttsykdom.

Har jeg listet opp nok fordeler med å bruke eplecidereddik, ennå?

Det er mange andre fordeler med å bruke eplecidereddik. Det er kjent å redusere vanlige infeksjoner, hjelpe whelping, forbedre utholdenhet, forhindre muskeltretthet etter trening, øke motstand mot sykdom og beskytte mot matforgiftning. Cidereddik er rik på vitaminer, mineraler og sporstoffer som finnes i epler, spesielt kalium; det normaliserer syrenivået i magen, forbedrer fordøyelsen og assimilering av næringsstoffer, reduserer tarmgass og fekal lukt, hjelper til med å kurere forstoppelse, lindrer noen av symptomene på leddgikt og forhindrer blærestein og urinveisinfeksjoner.

Du kan mate eplecidereddik daglig til hunden din for å holde ham frisk. Tilsett maten eller vannet. Du må kanskje gradvis øke mengden. Start med noen dråper og øk sakte hver dag til du når den anbefalte daglige dosen nedenfor.

Anbefalte omtrentlige beløp:

1 teskje – hunder opp til 14 kilo
2 ts – mellomstore hunder -15 til 34 pund
1 spiseskje – store hunder – 35 til 84 pund

Ved å blande inn maten eller vannet til hunden din, vil eplecidereddik gjenopprette syre/alkalisk balanse i fordøyelseskanalen og kvitte seg med de brune flekkene i plenen. En riktig PH -balanse hjelper også til med å holde loppene, sorte fluer, flått og andre ytre parasitter unna. Hunden din vil ha mindre sjanse for å få ringorm, stafylokokinfeksjoner, streptokokker og skabb. Hvis hunden din allerede har disse problemene, svamp hundens hud med en blanding av like deler eplecidereddik med like store mengder varmt vann. Hvis du foretrekker det, kan du bruke denne blandingen i en sprayflaske for å våte hunden din grundig.

MERK FORSIKTIG: Ikke bruk eplecidereddik hvis hunden din er sensitiv eller allergisk mot gjær eller hvis han har en kronisk gjærinfeksjon. Ikke gi heller til hunder med irritert tarm.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta