Finn ut hvordan Google My Business kan påvirke din lokale SEO

F

En Google Min bedrift-profil er avgjørende for lokal nettvirksomhet. Det er gratis og lar deg vises i lokale søkeresultater for søk som er spesifikke for dine produkter eller tjenester. Uten lokal SEO vil du ikke vises på noen lokale kartoppføringer der Google viser søkeresultater for de aller fleste lokale søk. Når det gjelder valg av kategorier, vær spesifikk. Du har en mye bedre sjanse til å rangere for “New Jersey Local SEO” eller “New York SEO” enn for generiske termer som “Local SEO” eller “SEO”.

Lokale søkeresultater vises for folk som søker etter produkter og tjenester i nærheten av deres beliggenhet. De vises noen få steder på tvers av Maps og Søk. For eksempel vil du se lokale resultater hvis du søker etter “new jersey webdesign” fra mobilenheten din. Google vil vise deg hva slags matchende nettdesignfirma i nærheten du ønsker å besøke.

Lokal SEO starter med NAP (navn, adresse, telefon) og deretter opprette sitater (oppføringer) på alle andre lokale oppføringssider som yelp, foursquare, yellowpages, hotfrog osv. Å ha samme NAP-informasjon på nettstedet ditt er helt avgjørende og avgjørende. Å legge til nøyaktig og fullstendig informasjon om virksomheten din hjelper deg alltid med klikkfrekvens. Det er viktig å få nettstedet oppdatert med nøyaktig og fullstendig NAP og annen forretningsrelatert informasjon som beskrivelse, åpningstider, meny, bilder osv. og deretter kopiere all informasjon til GMB.

For å virkelig forbedre dine lokale rangeringer må du bygge sitater for din lokale virksomhets nettside, disse kan være på lokale virksomhetsoppføringsnettsteder (LBLs) som yelp, foursquare, yellowpages, hotfrog osv. Bygging, vedlikehold og datarensing av lokale siteringer er en viktig del av lokal SEO. Dette lar deg ikke bare vise frem tjenestene dine i søkemotorer som Google, Yahoo og Bing, men også, enda viktigere, hjelpe kundene dine med å finne deg enkelt.

En annen stor rangeringsfaktor for lokal SEO er å oppmuntre kunder til å legge igjen positive anmeldelser på GMB-oppføringen din. Stjernerangeringen din vises også på Google-kartet for søk, så en høy rangering kan også forbedre klikkfrekvensen fra SERP-ene. Google ønsker å oversette din offline popularitet til online. Derfor er det viktig å få positive anmeldelser fra kundene og kundene dine i disse dager, så det er viktig at bedriftseiere, ledere eller bekymrede ledere kommuniserer med sine beste kunder og kunder for å få positive anmeldelser fra dem som nevner deres produkter og tjenester.

Anmeldelser er alltid gjenstand for gransking, enten de er positive eller negative. Med Google Min bedrift kan den komme fra hvem som helst, fra felteksperter, faste kunder eller kunder og alle andre. Anmeldelser er en måte som hjelper kundene og kundene dine med å få bekymringene rett til deg, det er derfor det er viktig å svare tilbake. For hver negative anmeldelse er riktig respons med avklaringen din avgjørende for å konvertere effekten positiv.

Google Min bedrift viser kundedata gjennom deres innsikt. Ved å bruke innsikt vil du kunne se og analysere hvordan folk kom over nettstedet ditt for mer informasjon om produktene og tjenestene dine, og hva de leter etter. Du kan også se hvor mange kunder som besøker nettstedet ditt, og hvor mange ganger de har sett informasjon om produktene og tjenestene dine og hvor de forlater nettstedet ditt. Dette er svært viktige data for din lokale SEO-strategi, siden du umiddelbart kan se hvor godt du presterer, og se hvilke nye strategier og teknikker du kan bruke for å forbedre forretningsvolumene dine ytterligere.

Å ha en Internett-bedrift i dagens verden er en utfordring, siden du alltid står overfor mange konkurrenter i din nisje. Det er alltid viktig å finne måter å skille seg ut på, og optimalisering av Google My Business-kontoen vil gjøre nettopp det. Ved å bruke dette verktøyet GMB vil du kunne gi din nettvirksomhet den synlighet den trenger, og hjelpe potensielle kunder med å finne deg enkelt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta