Fibromer og eplecidereddik – Vil dette fungere for å krympe fibromer?

F

Det er mye snakk om fibroider og eplecidereddik (ACV) og hvordan ACV kan bidra til å krympe fibroids naturlig. ACV er en av de mest anbefalte naturmidler for mange sykdommer og tilstander. En av grunnene til at det er et vanlig naturlig middel er at det er vanlig på de fleste kjøkken, er relativt billig og det er få eller ingen bivirkninger. Til tross for at det er lite eller ingen vitenskapelig forskning som støtter de mange helsepåstandene om bruk av ACV, er dette fortsatt et vanlig naturlig middel.

Eplecidereddik

Som et naturlig middel utnytter mange mennesker fordelene med ACV for en rekke plager som diabetes, vekttap, halsbrann, psoriasis, tørr hud, tørr hodebunn, tørt hår, forstoppelse, høyt kolesterol, neglesyre og øresopp, leddgikt, flass , deodorant, nyrestein, vorter, kløe, soppinfeksjon, etc. Selv om det er lite eller ingen vitenskapelig bevis på at ACV kan virke for mange av disse plagene, kan du finne mange positive vitnesbyrd fra folk som har brukt ACV for å behandle et hvilket som helst nummer av plager.

En ting å huske på når det gjelder vitenskapelig forskning som det gjelder mange naturmidler, er at det ikke er noe insentiv for at store mengder penger skal brukes på å forske på midler som ACV fordi det ikke vil være mulig å patentere ACV siden det er lett tilgjengelig.

Fibroider og eplecidereddik

Den sure naturen til ACV kan forklare effektiviteten mot mange plager og hvorfor den anses som antibakteriell, soppdrepende og antiviral, men den inneholder også forskjellige vitaminer og mineraler som kroppen vår trenger, så vel som enzymer og svært viktige antiinflammatoriske egenskaper som alle kan hjelpe å bekjempe ulike plager.

Mange utøvere i Øst tror at sykdom og sykdom, inkludert fibroider, er forårsaket av en sur natur i kroppen, og det å hjelpe kroppen til å bli mer alkalisk kan bidra til å bekjempe ulike sykdommer og tilstander og skape en sunnere kropp.

Det er veldig viktig å merke seg at mens surt arten av ACV blir spioneringen for de helbredende egenskapene når den brukes topisk, når den tas internt, har ACV faktisk en alkalisk effekt i kroppen ved å bidra til å heve pH -verdien fra en sur til en mer alkalisk, noe som kan hjelpe kroppen til å bli sunnere.

Giftstoffer i kroppen kan også øke risikoen for å utvikle ulike sykdommer og tilstander, inkludert utvikling av fibroid svulster. En annen av fordelene med ACV er at det bidrar til å avgifte kroppen. Overvekt er en annen risikofaktor for fibroidutvikling, og ACV kan hjelpe med vekttap som indirekte bidrar til å bekjempe ulike vektrelaterte sykdommer og tilstander, inkludert fibroider.

Disse helsemessige fordelene og mange flere relatert til ACV er grunnen til at mange kvinner med fibroids ofte viser sin evne til å krympe fibroider naturlig selv i mangel av vitenskapelig bevis.

Hvordan bruke eple cider eddik for fibroids

Det er ikke en angitt dose, men mange kvinner tar en spiseskje eller to teskjeer ACV per dag. Fordi inntak av ren ACV (ufortynnet) kan slite på tannemaljen og forårsake brannskader på de følsomme områdene i halsen og munnen, anbefales det å blande det i en væske. De fleste mennesker blander vanligvis ACV med ca. 8 gram vann, te eller melk (soya, mandelmelk osv. Er bedre enn melkemelk, spesielt for de med fibroider).

En annen forholdsregel med ACV er å holde seg borte fra ACV -tilskudd fordi noen studier har vist at disse kosttilskuddene kan skade vevet i spiserøret permanent.

Beste eplecidereddik for fibroider

Den første anbefalingen er å selvfølgelig bruke ACV og ikke andre typer eddik (f.eks. Hvit eddik) fordi ACV er laget av epler, og derfor inneholder den de fleste vitaminer, mineraler og spormineraler som kroppen vår trenger for å være sunn. Andre typer eddik som hvit eddik inneholder ikke mange av disse egenskapene.

Et annet poeng å huske er at det er varierende prosesser som brukes til å gjøre ACV til mange som kan eliminere de fleste fordelaktige egenskapene til ACV. Dette er grunnen til at de fleste av de som selges i dagligvarebutikker bør unngås for internt bruk fordi de mangler sunne egenskaper.

Den beste eplecidereddik som et naturlig middel er det som er laget av organiske epler, som er rå, ufiltrert og gjæret ved hjelp av tradisjonelle metoder (upasteurisert). Det bør også stå at det inkluderer “moren”, der de fleste av de sunne egenskapene til eplecidereddik ligger.

Du kan lage din egen ACV hvis du ikke har lett tilgang til ACV av god kvalitet. Det er mange oppskrifter du kan finne på nettet om hvordan du lager ACV.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta