Etui til Google Pixel

E

Programvare- og internettgiganten Google sjokkerte både teknikkindustrien og Android -elskere med sine flaggskipstelefoner for omtrent en måned siden, og de fleste har ennå ikke funnet ut hva de skal gjøre med de nye Pixel- og Pixel XL -telefonene. Begge telefonene markerer en fullstendig avvik fra Googles tidligere måte å gjøre ting på. Tidligere har Google solgt en rekke Nexus -enheter i mange år. Disse enhetene var alltid mellomstore enheter med svært overbevisende spesifikasjoner for hvor mye penger de kostet. Nexus -enheter hadde ofte en rekke mangler, men det var verdt det for Android -elskere fordi de ble levert med den nyeste versjonen av Android, uten skinn fra tredjepartsprodusenter. De fikk også de nyeste versjonene av Android så snart Google ga dem ut. Alt dette var nok til at fansen overså problemene som var endemiske for Nexus -merket, for eksempel dårlige kameraer og ikke så god byggekvalitet.

Alt endres med Pixel

Alt dette endrer seg imidlertid med den nye Pixel. Pixel er første gang Google har hevdet å ha designet selve maskinvaren, og selv om resultatene er noe generiske, kan man ikke utsette byggekvaliteten til de nye Pixel -telefonene. Å si at de er like godt bygget som de nye iPhones er stor ros, men det er passende. Siden de fleste som bruker en av de nye pikslene vil bruke Google Pixel -deksler og deksler, akkurat som med alle andre flaggskipstelefoner, betyr det egentlig ikke at telefonene ser generiske ut. Når telefonene er tilgjengelige for kjøp online over hele verden, vil de fleste lete etter kule designer Pixel -deksler så snart de legger inn bestillingen for de nye telefonene, slik at de skiller seg ut fra mengden.

Nesten alle flaggskipfunksjoner

Faktisk er Google Pixel første gang i historien at selv de mest hardcore Android-fanboys ærlig kan si at selskapet har lansert en telefon uten kompromisser. Gå ned på spesifikasjonslisten, og Pixel -handler blåser med iPhone 7 og gir veldig lite grunn. Det er sant at den ikke har optisk bildestabilisering, men hvis man skal tro tidlige anmeldelser, er kameraet så godt som eller enda bedre enn de nye iPhones. Google Pixel er kanskje ikke vanntett som de nye iPhones, men den har i stedet en killer -funksjon, hodetelefonkontakten som Apple skar av ved alteret for vannmotstand. Siden de fleste kjøpere uansett vil investere i etuier for Google Pixel, er vannbestandigheten av tvilsom verdi.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta