Eplecidereddik og Keratosis Pilaris – er det en effektiv behandling?

E

Eplecidereddik er et vanlig krydder som finnes i mange hjem. Det har også vært kjent for å være et effektivt antibakterielt stoff lenge. Den har mange næringsstoffer som kalsium, magnesium og jern som er bra for huden og også generell helse. Eplecidereddik, i sin mest naturlige og reneste form, lages ved å knuse organiske epler og lagre saften i fat som er laget av tre. Naturlige trefat brukes til å forbedre gjæringen av saftene. Dette stoffet brukes ikke bare i mat. Det brukes også til å kurere eller behandle mange hud- eller hårproblemer som kløende hodebunn, flass, solbrenthet, akne, eksem, kroppslukt, fotsopp og insektbitt. Mange spør imidlertid om det også kan hjelpe til med å behandle en hudsykdom som kalles keratosis pilaris.

Keratosis pilaris eller kyllingskinn er en svært utbredt hudtilstand som oppleves av halvparten av verdens befolkning. Det rammer vanligvis barn og tenåringer. Det beskrives som små støt i noen deler av kroppen, for eksempel armer, torso, lår og rumpe. Og selv om det ikke er sannsynlig at det vil skje, kan det også forekomme i ansiktet. Denne hudtilstanden er ganske ufarlig for den berørte persons generelle helse. Det er verken smertefullt eller smittsomt. Men utseendet kan være ganske ubehagelig å ta på og se på. Og det som er enda verre er at det ikke har noen kur.

På den annen side trenger ikke KP -lider å bekymre seg eller være redd. Denne hudtilstanden er kanskje ikke 100 prosent herdbar, men den kan behandles slik at symptomene kan styres eller til og med reduseres. Og noen ganger selv uten behandling, klarer KP ofte av seg selv. Men hvis du lider av denne tilstanden lenge og har lett etter måter å behandle det på, er det mange behandlingsalternativer der ute å vurdere. Bare spør hudlegen din for å hjelpe deg. Det er også mange billige og enkle hjemmemedisiner som kan gjøres også.

KP kan ofte behandles i 2 enkle trinn – Exfoliate and Moisturize. Du kan eksfoliere huden ved å bruke ansiktsskrubb som bare er laget med milde ingredienser. Du kan også bruke helt naturlige sukkerskrubber eller salt- og vannskrubbe for å forsiktig glatte ut de små støtene på huden. Ikke skrubb den berørte delen kraftig eller prøv å skrape huden. Dette vil bare gjøre mer skade enn godt. Etter rensing og eksfoliering av huden, husk å alltid holde det berørte området fuktig. Tørr hud forverrer ofte symptomene på KP. Du kan bruke spesielle fuktighetskremer som inneholder melkesyre for mild, men intensiv og dyp fuktighet. Du kan også velge naturlige midler som kokosolje eller olivenolje. Du kan blande det i badevannet ditt, og du kan også bruke litt på det berørte området også etter å ha tatt et bad.

Mange vasker også med eplecidereddik for å rense de KP -berørte områdene i stedet for å bruke melkesyrevask. Det er helt naturlig og derfor trygt å bruke. Sjansen for å irritere huden ved bruk av kjemikalier reduseres sterkt hvis du bruker eplecidereddik for å behandle keratosis pilaris. Ikke bruk den direkte på huden din, spesielt på ansiktet ditt. Husk å blande det med vann før du bruker det som en KP ansiktsvask.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta