En tidlig titt på Google Pixel 2

E

Google Pixel skapte mye blest da den ble utgitt i 2016.

Telefonen ble høyt promotert og la sitt krav med et avansert kamera. Salget har vært jevnt, men har ikke utgjort noen reell trussel mot industrititaner som Apples iPhone og Samsung Galaxy.

Noen mener at Pixels salg ikke klarte å utfordre de større aktørene på grunn av et design som ikke var noe spesielt og prisen ganske høy på rundt $650.

Fortsatt mener mange i bransjen at Googles forsøk på å ta bort Android-markedet var et bra første skritt og har høye forventninger til at teknologigiganten vil gi ut en ny, forbedret versjon en gang i år.

Eksperter peker på Apple og uhellene og forbedringene det har gjort med hver eneste nye telefonutgivelse. De forventer intet mindre av Google.

Hva å forvente? Tenk først på vanntetting. Dette er i ferd med å bli en bransjenorm, funnet i iPhone 7 og Samsungs Galaxy S7. Mange tror den neste versjonen av Pixel vil være både vann- og støvbestandig. Selskapet inkluderte det ikke i sin første modell, men det burde være en funksjon når “2” roller ut.

Rapporter indikerer at Google ønsker å forbedre kameraet. Allerede et av de beste smarttelefonkameraene som er tilgjengelige, kan selskapet være fokusert på å forbedre ytelsen i lite lys og legge til noen få nye funksjoner.

Pixel-fans må kanskje betale mer. Ifølge en melding kl 9to5Google prisen kan være høyere. Store forbedringer må være nødvendige for å rettferdiggjøre en topp av markedsprislappen.

Omvendt sa den samme rapporten at Google tester lavere Pixel-enheter også, kanskje for utgivelse til land utenfor Nord-Amerika. Disse ville ha færre funksjoner og en lavere pris. Likevel ville det være fornuftig om en lavere enhet ble tilbudt i USA som gjør det mulig for Google å dekke flere deler av markedet.

Mer kraft kan være på vei. En høyere drevet Snapdragon-brikke kan brukes. En Qualcomm Snapdragon 821 ble brukt i den første modellen. Ryktene sier at selskapet tester en Snapdragon 830- og/eller 835-prosessor. Noen Intel-brikker kan også vurderes.

Pixel har blitt stiften i alt Android, og den første telefonen hadde den fullstendige versjonen av Android Nougat. Den nye versjonen kan ha Android 0 (8.0) for å fortsette på den banen.

Telefonstørrelsen betyr noe, og lite har blitt sagt om en Pixel XL 2. Selv om mange kan ha problemer med å finne en original Pixel XL, ser det ut til at Google ønsker å fortsette modellen, spesielt med suksessen til Apples større iPhone 7 Plus med alle sine utvidede funksjoner.

Når kan du regne med å se Pixel 2? Mange tror den kommer til høsten, omtrent ett år etter utgivelsen av originalversjonen.

Hvordan Google spiller utgivelseskortet vil være interessant å se ettersom den nye Apple iPhone 8, Samsung Galaxy S8 og LG G6, alle skulle være klare for markedet omtrent samtidig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta