En nyttig Google Map Help Guide

E

Hvis du vil ha enkle, tullete veibeskrivelser, kan MapQuest være det beste stedet for deg. Nettstedet er veldig brukervennlig og brukervennlig. På den annen side kan kartene Google lager også være enkle, men det er mange alternativer for å pusle og ha det gøy også. Du kan lage ditt eget, bla gjennom andres kart, endre kjøreretningsruten og ta en virtuell sightseeingtur på et fjernt sted, til og med Mars eller månen! Dette er en karthjelpguide for Google, som viser noen få tips, tips og triks for å gjøre kartopplevelsen din hyggeligere.

Mange leter etter karthjelp for å skrive ut eller lagre veibeskrivelsen. Standard utskriftsalternativ er trinnvise instruksjoner med en liten som knapt er lesbar. For deg kartforhandlere kan du få en større i full størrelse ved å avbryte utskriftsdialogboksen (i Firefox), og da vil et nytt vindu dukke opp, slik at du kan merke av i boksen som sier “Vis originalt kart utsikt.”

Forhåndsvisningen endres deretter til en full oversikt over gatekart og veibeskrivelser, hvor du kan endre zoomnivået på utskriftsvinduet. Når det gjelder å lagre veibeskrivelser, kan det være overraskende, men du kan faktisk ikke bare lagre veibeskrivelseskartet på Google -kartnettstedet; du kan lagre stedsmerker og kart, men ikke hele shebang. I stedet må du klikke på og kopiere lenken til kartet (øverst til høyre på kartet som sier “Link til denne siden”). Hvis du lagrer denne koblingen som et bokmerke eller i et Word -dokument, vil du kunne få tilgang til nøyaktig det samme settet med retninger for neste gang.

Kanskje du trenger karthjelp til å tilpasse ditt eget kart på Google. Visste du at du kan endre stedsmerkeikonet? Dette kan være veldig nyttig hvis du lager et kart over byen din eller en biltur som inneholder flere forskjellige typer steder. For eksempel kan du bruke et komedie-/tragediemaskeikon for teatre, et martini -glassikon for barer, et sengikon for hoteller eller et burger- og shake -ikon for spisesteder.

Når du drar og slipper det grunnleggende ikonet og plasserer det på kartet, kan du klikke på det og velge “Rediger” for å endre stedsmerket. Her kan du også endre tittelen som vises på den, beskrivelsen og ikonet (ved å klikke på bildet øverst til høyre på ikonet). My Maps -funksjonen er ganske grei, men du kan dele din med andre ved å velge “kopier lenkeplassering”, e -poste kartet ditt eller legge inn kartet på nettstedet eller bloggen din (ved å klikke på “lenketekst” -knappen, kopiere og lime inn innebygd lenke.)

Reisende trenger ofte karthjelp til å finne bemerkelsesverdige landemerker. Du vet kanskje ikke nødvendigvis adressen til Eiffeltårnet, men du kan nullstille stedet ved å skrive inn “Eiffeltårnet”. Si nå at du kjører bil, men du aner ikke hvor du er. Du kan gjøre mobiltelefonen til en GPS -enhet ved hjelp av Google Maps for mobil rett på mobiltelefonen. (Sjekk videoen for dette på Google Maps -nettstedet). Det kan også være lurt å utforske landet Japan for å bestemme hvor du vil besøke, bare ved å skrive “Japan”. Du kan også søke etter postnummer, flyplasskoder, breddegrader og lengdegrader.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta