Det nyeste Ad Hoc-patentet for mobil personlig teknologi for nettverksenheter fra Apple

D

Hver dag har smarttelefonmarkedet noe nytt å si, nytt å rapportere eller mer informasjon å svare på. For eksempel øker Apple nå kontrollen over smarttelefonene de selger, og har bestemt seg for å søke om noen nye patenter. Ja, alt dette er typisk i Apple-stil, og likevel er et av disse patentene veldig talende for oss i vår tenketank for Internett-stil, ettersom vi stadig avlønner for slike ting.

Flott artikkel 20. august 2010 i ARS Technica med tittelen; “Apple kan være ute etter å låse ute uautoriserte iOS-brukere,” av Chris Foresman som rapporterte at Apple sendte inn et patent med tittelen; “Systemer og metoder for å identifisere brukere av en elektronisk enhet,” som hjerteslaganalyse, foto, stemmeutskrift og mistenkelig oppførsel som er uvanlig for den kjente brukeren.

Så jeg antar at en tyv som har stjålet telefonen vil gi bort bildet sitt, stemmeutskriften, tastetrykkene og global posisjon (posisjon). Patentet ser ut til å også kunne slå av telefonen, slette harddisken og laste ned all informasjon til “skyen” som skal beskytte brukeren. Ja, veldig hyggelig, men med denne teknologien kunne myndighetene også stenge den hvis personen ble mistenkt for å være en skurk, opprører, terrorist osv. også.

Nå spør noen folk på Slash-Dot, vel ville dette også tillate Apple å stenge de som “jailbreak” fra Apples proprietære programvare? Et flott spørsmål stilt av SoulSkill (skjermnavn). Et veldig godt spørsmål, og spørrende sinn, som mine ønsker å vite. Men jeg mistenker også at ved å ha denne funksjonen, betyr det at den amerikanske hæren vil være interessert i dette for vår “Blue Force”-sporing i Net Centric eller rettere sagt ad hoc-nettverksbasert kamprom også. Se det punktet.

Hvis en fiende får tak i en av sine mobile enheter, boom! – den er slått av og vi har et bilde av fiendens leir, og hvilke spørsmål stilles, og posisjonen til soldaten eller enheten? Wow, nå er det det jeg kaller å bruke privilegert informasjon under avhør. Det hjelper også Apple med å selge enhetene sine til den amerikanske regjeringen fremfor konkurrenter som Motorola, Nokia, HTC, Google og Blackberry også.

Dessverre vil dette gi full næring til nye konspirasjonsteorier og NSA-randsøkere som bor i gamle kaldkrigsmissilsiloer som venter på at apokalypsen eller Terminators SkyNet skal ta over? Er dette mer storebror, eller bare øker innsatsen i verden av personlig teknologi, og statlig, militær sikkerhet for kommunikasjonsenheter? Du bestemmer, jeg har allerede bestemt selv.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta