Brukes for eddik i boblebadet

B

Bløtlegging i en badestamp, spesielt når det er kaldt ute, gir både en avslappende og foryngende følelse. Å bruke et vanlig husholdningsprodukt er en unik måte å forbedre opplevelsen ytterligere uten å bruke ekstra penger. Prøv litt eddik for å krydre karet.

Eplecidereddik er ikke bare for matlaging lenger. Å legge til noen kopper eplecidereddik i en badestamp vil hjelpe med å lindre såre muskler. Denne hydroterapeutiske metoden vil ikke skade boblebadet, selv om det vil ta litt tid før filtrene effektivt fjerner eddiken fra vannet. Husk at når bløtlegging for å lindre ømme muskler eller for å løsne stramme muskler ikke bør brukes de første 24 timene etter skaden. En bløtlegging av eplecidereddik i en badestamp kan bidra til å stoppe kløende hud relatert til allergier eller annen dermatitt, samt bidra til å ta varmen fra en solbrenthet.

I tillegg til å rense og slappe av muskler, kan eddik brukes til å senke pH-nivået i vannet. Normal pH bør være et sted mellom 7,2 og 7,6. Hvis pH-verdien er for høy, noe som betyr at vannet er for basisk, er det en økt risiko for å utvikle den ekle avskallingen rundt toppen av vannet på karets vegger. Ved å tilsette fire kopper hvit eddik eller eplecidereddik om gangen og deretter la karet renne gjennom en syklus og sirkulere kan pH-verdien senkes trygt og effektivt.

Eddik er en måte å rense dysene på. Den sure kvaliteten på eddik spiser bort oljerester som har bygget seg opp i karet, samt kalsium og andre kjemiske avleiringer i dysene og slangene. For å bruke eddik til å rengjøre en badestamp, hell ganske enkelt en 1-liters kanne med hvit eddik i karet og slå på dysene gjennom en syklus. Dette vil tillate eddik å trenge inn i karet og begynne å spise bort alt av opphopning. Eddik kan brukes som rengjøringsmiddel for boblebad og er skånsom nok til at den ikke skader noen av de arbeidende delene eller selve karet.

Det er en effektiv del av hydroterapi når den brukes i boblebad og kan hjelpe til med å rense ut karet samt kontrollere pH. Eddik er ikke bare for matlaging lenger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta