Bruk av eplecidereddik og hvitløk for sur refluks

B

Lider du av sure oppstøt (GERD) og den resulterende halsbrann og fordøyelsesbesvær? Årsaken til disse ofte smertefulle opplevelsene er at din esophageal sphincter har blitt myk. Dette er en muskel som normalt åpner seg for å slippe mat inn i magen og forhindre at syre fra magen kommer opp igjen. Sur refluks kan forårsake mer alvorlige problemer hvis de ikke behandles. Syrenøytraliserende midler inneholder imidlertid en stor mengde aluminium og natrium og kan ved langvarig bruk forårsake ytterligere skade.

Dette er det som førte til at jeg først søkte naturlige kurer for GERD/acid reflux. Jeg trengte også noe som var lindrende mot sure oppstøtssmerter.

Hvor skal jeg begynne å lete?

Så hvor skal du begynne når du ser etter et produkt for å redusere syre naturlig? Jeg finner alltid skanning på Internett fruktbart, et enkelt søk som, naturlig kur mot sure oppstøt; vil dukke opp et vell av informasjon. Visste du for eksempel at du kan bruke hvitløk for å kurere sure oppstøt naturlig? Faktisk anbefaler mange myndigheter å spise hvitløk daglig.

Hva med hvitløk?

Grunnen til at hvitløk er så nyttig er fordi nesten syttifem prosent av alle mennesker som lider av sure oppstøt også har testet positivt for Helicobacter pylori. Hvitløk er i stand til å utrydde denne og andre bakterielle organismer som magesyre ikke har noen effekt på. Når du vurderer hvitløkskurer for gastrisk refluks, er det nødvendig å huske at hvitløken skal være fersk og knust før du svelger den.

Eplejuicekuren?

Mye forskning har blitt utført på eplejuice-kuren for sure oppstøt og hvordan gerd reagerer på eplecidereddik. Det er fastslått at de løselige og uløselige fibrene i eplepektin renser tarmkanalene og opprettholder dermed balansen i tarmen.

Eplecidereddik

Eplecidereddik har hele eplets integritet, men i en form som lettere assimileres av kroppen. Undersøkelser av eplecidereddik har funnet at den inneholder over nitti forskjellige stoffer. Disse inkluderer mer enn tjue viktige sporstoffer, essensielle enzymer, mineraler, aminosyrer en rekke forskjellige syrer inkludert eplesyre, og fiber i form av pektin og potaske. Eplecidereddik er et krampestillende middel som er nyttig for spiserøret. Det er også antiseptisk, astringerende, antibakterielt og anti-sopp.

Eplecidereddik og hvitløk kan kombineres for å behandle og kurere sure oppstøt naturlig. Alt du trenger å gjøre er å knuse et par fedd hvitløk til noen spiseskjeer eplecidereddik, avkjøl og ta en skje for umiddelbar lindring.

Liker du ikke smaken?

Hvis du har gastrisk refluks, men ikke liker smaken av eddik eller cidereddik, hvorfor ikke bruke den som en salatdressing ved måltidene, du vil ikke være så oppmerksom på smaken, men det vil bidra til å fremme normal produksjon av syrer og enzymer. Alternativt tilsett litt honning og drikk.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta