Artikkel- og videomarkedsføring for flere Google AdSense-provisjoner

A

Det er mange grunner til at mange mennesker på nettet har en tendens til å slutte og gi opp med Google AdSense. Mesteparten av tiden er det på grunn av mangel på markedsføringsplan som de kan bruke for å skaffe dem fortjenesten de leter etter. Men du bør vite at du ikke bør gi opp så lett hvis du vil ha stor innvirkning på nettet.

Noen ganger går ting sakte, spesielt hvis du har å gjøre med noen markedsføringsstrategier som er for langsiktig vekst. Men umiddelbare trafikkmetoder som betalt annonsering kan fungere i din favør – spesielt hvis du tester utformingen på et nettsted du ønsker å tjene penger på.

Noen ganger kan den umiddelbare trafikken være en god ting, fordi den forteller deg hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Hvis du har flere sidestiler som du vil prøve ut og se hvilken som fungerer best – før du går LIVE med din helt gratis markedsføringskampanje… så bruk en betalt annonseringskilde som betaling per klikk-annonsering. Hovedsakelig Google AdWords.

Så vet du hvordan du får trafikk til nettstedet ditt for å tjene mer penger med AdSense? Hvis ikke, vil jeg kort fortelle deg noen teknikker og strategier for å bringe mange potensielle kunder til nettstedet ditt. Disse er alle gratis metoder, så du slipper å bruke penger. Her er den første måten å få trafikk til Google AdSense-nettstedet ditt enkelt:

1) Artikkelmarkedsføring

Selv om artikkelmarkedsføring ikke er så populært som det pleide å være for noen år siden, er det fortsatt en effektiv strategi. Tingen med den tenkte er at hvis du ønsker å gjøre en stor innvirkning på nettvirksomheten din ved å bruke gratis markedsføring, må du skrive MANGE artikler. Jeg snakker om 2000 til 4000 artikler – minimum. Etter at du har skrevet dem alle, send til de beste artikkelen kataloger på nettet, og begynne å motta trafikk.

Jeg gjør dette hver dag, det er en av mine favoritthobbyer, og jeg blir ikke lei av det. Og når du ser at salget og fortjenesten kommer inn fra artikkelmarkedsføring, blir du heller ikke lei av det. Artikkelmarkedsføring er fortsatt effektiv, og jeg bruker den fortsatt til i dag som en mester. Her er en annen strategi for å lede trafikk til det AdSense-fokuserte nettstedet ditt:

2) Videomarkedsføring

Selv om YouTube er «Kongen» av videomarkedsføring, er det fortsatt andre gode sider der ute. Det er Metacafe, Viddler og mye mer andre. Men YouTube tar kaken. Det er det tredje rangerte nettstedet på internett når det gjelder nettstedtrafikk, og du kan dra stor nytte av det.

I hver av videoene dine, sørg for at du har en URL til nettstedet ditt nederst i videoen. Og fortrinnsvis, sørg for at du kjører dem til en klemside slik at du kan fange ledelsen, og følg opp dem og lede dem tilbake til nettstedet eller bloggen din med noen få ganger i uken.

Jo mer tilbakevendende trafikk du får som dette, desto flere gjentakende klikk vil du få fra AdSense-annonsene dine. Dette er veldig enkelt, og det er noe du bør implementere i dag.

Ta disse to tipsene og bruk dem for å få promotering til nettstedet ditt i dag.

Lykke til med å tjene penger med Google AdSense.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta