Apples største smarttelefonlansering noensinne – iPhone 8, dens funksjoner og spesifikasjoner

A

iPhone 8, ordet som fyller alle sinn med spenning, spenning og stil. Med så mange rykter og nyheter som lekker om iPhone 8, lurer alle på hvilken som er sann og hva de bør tro. Men sannheten kommer til deg og forteller deg at denne smarttelefonen vil bli Apples største smarttelefonlansering noensinne.

Og med så mange gadgets laget av Apple, vet vi at denne påstanden kommer til å være sann. De fleste forventer store endringer i denne neste iPhone og lurer på hvilke funksjoner den vil ha.

2017 vil bli markert som 10-årsjubileet for iPhone-serien, som opprinnelig ble annonsert 9. januar 2007 av Steve Jobs og senere utgitt 29. juni. Utvilsomt vil du finne noen av de mest banebrytende spesifikasjonene og funksjonene, i iPhone 8 som Apple hadde lagret dem for årets modell.

Tre varianter vil bli lansert i år, og den etterlengtede datoen er spådd til 12. september. Apple har lansert sine tidligere mobiler på tirsdag, og dette er grunnen til at de fleste av oss forventer at denne datoen vil være den der folk vil få et glimt av den fantastiske iPhone 8.

Her er noen av de smarteste endringene og funksjonene som Apple vil inkludere i den nye smarttelefonen som ennå ikke er utgitt.

Mesterverket er fullstendig vannavstøtende og er ganske uforgjengelig uavhengig av alle situasjoner. For de fleste luksuselskere vil det være en stor ting å vite at Apple denne gangen har levert en veldig stilig fargevariant til mobilene bortsett fra de vanlige sølv- og sorte fargene.

“Blush Gold” er den nye varianten som folk kan ha i den lekre iPhone 8-smarttelefonen. Fargenyansen har fått navn med en så eksotisk kombinasjon av ord som du ikke kan motstå. Alle varianter har et glassdeksel som gjør den enda mer stilig og stilig enn alle andre tidligere iPhone-er.

Slående funksjoner som forventes fra Apple iPhone 8-

• Gorilla Glass 5, den mest holdbare og uforgjengelige beskyttelsen enhver mobil kan ha

• Trådløs lader, for å gjøre lading praktisk til enhver tid

• Bakre kamera med to objektiver

• Aktiver Siri, med et langt trykk på strømknappen

• For å avslutte appen, sveip opp, noe som resulterer i en krympende animasjonseffekt

• Lengre forlenget skjerm

• Kunstig intelligensbrikke

• Virtuell hjem-knapp

• Taptic Engine basert på 3. generasjon

• Buet OLED-skjerm

• Helt glass kabinett design

Ikke bare dette, luksuselskere vil finne forskjellige andre funksjoner som vil få dem til å føle at de har verdens beste smarttelefon i hånden. iPhone 8 har blitt utsmykket med noen av de strålende endringene som ikke var der i tidligere mobiler.

Strømknappen kan brukes til å klikke på bilder, siden den har fått dobbel funksjon som både strømknappen og lukkerknappen. I tilfelle du mister telefonen fra en høyde på fem fot eller enda mer, slapp av, siden denne fantastiske smarttelefonen er uforgjengelig.

Med strålende A 11-brikke er den kunstige intelligensen mer avansert enn andre mobiler på markedet. Det antas at Apple vil lansere tre smarttelefoner som inkluderer iPhone 8 med 5,8 tommer, iPhone 7s med 4,7 tommer og iPhone 7s Plus med 5,5 tommer.

Lagringen til denne smarttelefonen har beseiret alle mobiler, med de strålende variantene som kan komme med 64 GB, 256 GB og 512 GB. Prisen som antas for inngangsnivå 64 GB-varianten er $999, mens de to andre varierte på $1099 og $1199.

Flaggskipet til Apple forventes også å bli kalt iPhone X, iPhone 10 eller iPhone Pro, iPhone Air og til og med iPhone-utgaven. Årets Apple Smartphone kommer til å bli den dyreste i serien, og dette kan være på grunn av minneoppgraderingen og OLED-skjermen.

iPhone 8 som snart lanseres, har raskere respons, mer kraft og bedre stereolyd. En tynn stolpe vil erstatte startskjermen, og designet til denne smarttelefonen vil være mye forskjellig fra forgjengerne.

Med vakre farger som legger raffinement til Apple iPhone 8, vil ingen utsette å kjøpe denne fantastiske, luksuriøse mobilen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta