Apples omsorg!

A

Det mest ettertraktede merket i verden, og hvem vil ikke eie produktene sine? Det være seg telefonene, bærbare datamaskinene og nå til og med klokkene, de lover deg den beste teknologien, den beste servicen og knapt noe krav for å bruke garantien deres. Det er mange lovende produkter med et bredt spekter av alternativer å velge mellom. Selv om de krever at du tar et nettlån, vil du ikke tenke deg om to ganger før du velger Apple-produkter. Og det er aldri en dårlig ting. For å eie det beste, kan du gjøre noe som krever oppmerksomheten din, for når de først er produktene dine, får de deg også til å føle deg som den beste.

Apple er kjent for å være selskapet som lanserer mange produkter hvert år, og én versjon av disse produktene lanseres per år. Si en serie iPhones hvert år, på samme måte som Apple har en klokkeserie. Og hver serie overgår den som var før den. Så når det har gått et år, får vi lyst til å tjene det siste. Men det eneste tilbakeslaget med apple er vanligvis prisen på deres fantastiske utvalg av produkter. Og bare for at de skal være rimelige for alle kunder, har produktene blitt introdusert i markeder med absolutt lave EMI-er og tilbyr deg umiddelbare lån slik at du kan ta et valg om hva du foretrekker. Du kan sjekke EMI-raten og bare fortsette og holde deg oppdatert med den beste teknologien. Denne formen for lån har sørget for at det ikke er en barriere når man ønsker å unne seg selv med det beste.

Apple Watch Series 4 er den nyeste blant Apples produkter. Klokker har ingen steder ment å gjøre mer enn å vise deg tiden. De fungerer som din smarttelefon på håndleddet. De viser deg varsler, lar deg stille spørsmål, du kan nesten bruke klokken som telefonen din, og kan til og med koble sammen de to, noe som gjør den til den smarteste av de smarte produktene som er tilgjengelige i dag. Feil er det første som oppgraderes med hver versjon av klokken, og for Series 4 er feilene med Siri, Apples egen assistent, tatt hånd om. Og med en større skjerm, og ikke bare en større skriftstørrelse, Bettie-ytelse på Siri og noen få nye funksjoner også sett.

Forfatter Bio: Chandini Hemdev er en publisert forfatter av to bøker, en spirende bryllupsplanlegger, som har skrevet for forskjellige magasiner, aviser, bøker og nettsteder de siste 5 årene. Hun skriver for tiden for KreditBee, en populær Fintech-plattform.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta