Apples nye produkter – Gjør deg klar for rødt

A

Apple vil at du skal se “rød”, og forhåpentligvis kjøpe en også.

Teknologigiganten slipper en ny rød telefon i håp om å dra nytte av et levende fargevalg som kan appellere til den enorme forbrukerbasen.

De røde telefonene er tilgjengelige i både iPhone 7 og iPhone 7 Plus-modeller. De har en karmosinrød aluminiumsfinish.

Telefonene kommer i 128 GB og 256 GB lagringsvariasjoner. Prisene er inline eller kanskje litt høyere enn andre iPhone-versjoner.

128 GB-versjonen selges for $749. iPhone 7 Plus koster 869 dollar. De som er registrert i iPhone-oppgraderingsprogrammet vil kunne lande en for $37 per måned.

Apple har hatt en tiår lang (RED) kampanje, som bidrar til Global Fund for å bekjempe AIDS. Apple sa at det er verdens største bedriftsgiver til Global Fund, og bidrar med mer enn $130 millioner. Den røde telefonen sies å være en del av denne strategien. Selskapet vil donere noen penger til veldedige organisasjoner for hver solgte telefon.

Fans av Apple ble også nylig overrasket med kunngjøringen av en ny iPad. Den erstatter Air 2 som allerede er på markedet. Den har en 9,7 tommers retina-skjerm Apple er kjent for. Den kommer med en 64-bits A9-brikke og 10 timers batterilevetid.

iPad-en har mange funksjoner som Apple-fans liker som fingeravtrykk, TouchID-sikkerhet. Den kommer med muligheten til å laste ned og bruke over én million apper spesifikt for enheten.

Det følger også med et 8 megapiksel kamera for å ta detaljerte bilder eller 1080 HD-video. Du kan redigere dem direkte på iPad med Bilder, iMovie eller en app fra App Store.

Prisen for den nye iPaden begynner på $329 for en 32GB-modell. Det kan gå opp til $559 for en modell som har 128 GB med mobilkapasitet.

I mindre skala får iPhone SE et løft i lagring. Apple faser ut 16 GB og 64 GB-modellene, men dobler lagringskapasiteten til 32 GB og 128 GB. Telefonen med 4-tommers skjerm blir litt kraftigere mens prisen forblir den samme på rundt $399.

Det er også verdt å merke seg en ny app kalt Clips. Det er en gratis app og hjelper brukere med å kombinere videoklipp, bilder og musikk som skal deles gjennom meldinger og sosiale medier. Klipp vil snart være tilgjengelig på iOS 10.3, med “kunstneriske filtre”-former og emojier.

Ifølge Apple vil Clips automatisk gjenkjenne personer i en video og foreslå dem som mottakere av meldinger. Appen trekker deretter inn elementer som er populære i Instagram, Snapchat, Vine, Google Photos og andre.

De nyere enhetene, og lavere priset iPad, er indikasjoner på at Apple redefinerer noen produkter og prisstrukturen. Denne nye strategien tar direkte sikte på mange lavere prisede konkurrenter. Sluttresultatet kan la store deler av konkurransen ikke bare se rødt, men mye mer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta