Apple MacBook Pro MPXT2LL/A Oversikt: En bærbar datamaskin med lys skjerm og innovativ design

A

Hvis du leter etter en flott maskin som er fin innvendig og utvendig, kan du virkelig ikke gå galt med noe som Apple MacBook Pro MPXT2LL/A. Den iøynefallende 13,3-tommers Retina-skjermen er fantastisk, og tastaturet er i full størrelse. Denne bærbare PC-en tar ytelse og portabilitet til et helt nytt nivå, med sine høyytelsesprosessorer, banebrytende grafikk, rask lagring og mer. Den er til og med laget for å spare energi når du tar på deg lette oppgaver, for eksempel nettsurfing og e-post.

MacOS driver MacBook, som den gjør med alle bærbare Apple-bærere. Dette operativsystemet er konstruert for å fungere sømløst med resten av systemet og er veldig enkelt å bruke. Den inkluderer alle de mest nyttige og populære appene, fra iCloud til iTunes.

Selv om du absolutt får nok lagringsplass for filene dine (256 GB PCIe SSD loddet), tilbyr MPXT2LL/A også gode tilkoblingsmuligheter som lar deg flytte data mellom den og eksterne lagringsenheter. Tilkoblingene inkluderer to USB-C / Thunderbolt 3-typer og en hodetelefonutgang. I tillegg er iCloud veldig nyttig for lagring.

Dekselmaterialet er aluminium og skjermen er en 13,3-tommers IPS-modell med LED-bakgrunnsbelysning og 2560 x 1600 oppløsning (WQXGA). Skjermens variable oppdateringsfrekvens og store pikselåpning gjør den energieffektiv. Den støtter et bredere utvalg av farger enn de fleste andre bærbare skjermer der ute.

Når det kommer til tynne bærbare, er det mindre plass til kjøling. Med Apple MacBook Pro MPXT2LL/A er det innovasjoner inkorporert i hele systemet som gjør at varme effektivt kan elimineres. Luftstrømmen økes under intensive oppgaver som overføring av store filer og redigering av video.

Apple MacBook Pro MPXT2LL/A-prosessor og batteri

Ytterligere spesifikasjoner inkluderer en 7. generasjons Intel Core i5-prosessor (2,3 GHz / dual core), 8 GB minne, Intel Iris Plus-grafikk (640) og et 720p-kamera. Prosessoren kan oppgraderes, og med Turbo Speed ​​kan den gå opp til maksimalt 3,6GHz.

Bruk den bærbare datamaskinen lenger enn vanlig på batterilading takket være det overlegne litiumpolymerbatteriet maskinen er utstyrt med. Det er et 54-Wh batteri med en maksimal driftstid på ti timer.

Få også forbedret video og lyd, med høyoppløselig lydutgang og opptak gjennom integrerte høyttalere og dobbel mikrofongruppe. Støyreduserende teknologi sørger for at lyden alltid er klar, enten du snakker eller lytter.

Oppsummert er Apple MacBook Pro MPXT2LL/A et must for alle som vil ha en bærbar PC av høy kvalitet. Det spiller ingen rolle om du er student, profesjonell eller bare vanlig bruker, den tilbyr alt du trenger for å få arbeidet ditt (eller underholdningen) gjort.

Ønsker du å få en bærbar PC som dette til en rimeligst mulig pris? I så fall kan du se etter Apple-rabatter og kampanjekoder som er gyldige for øyeblikket. Lær hvordan du sparer på nettkjøpet med Apple MacBook Pro MPXT2LL/A rabatttilbud.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta